Apple iPad 10.2" 32GB (8th Generation)

10.2" Retina IPS FHD+ (2160 x 1620), A12 Bionic Hexa-core, 3GB RAM, 32GB Flash, 8Mpixel f/2.4 (Back), 1.2Mpixel f/2.2 (Front), Stereo speakers, 3.5mm minijack, iPadOS 14, Pencil Gen1 Support

kr 3,650.00
Ikke på lager
BeskrivelseiPad 10,2" (2020)
  Med det nye operativsystemet iPadOS14 er nettbrettet mer intuitivt enn noensinne.

En kraftfull kjerne
Med en Apple A12 Bionic-prosessor kan iPaden håndtere komplekse oppgaver uten å mukke. Den er utstyrt med et Neural Engine-nettverk for kraftfulle funksjoner, som avanserte notater.

Klar Retina-skjermDen 10,2 tommer store Retina-skjermen har mer enn 3,5 millioner piksler for å imponere med utrolig kvalitet i bilder, video og apper. Skjermen har forbedret 500-nits lysstyrke for mer livlige og realistiske farger. Det fingeravtrykkbestandige belegget sikrer en god seeropplevelse, selv når du bruker iPaden over lengre tid.

Støtte for Apple Pencil (1. generasjon)
Støtte for Apple Pencil lar deg være kreativ som aldri før, fra å ta notater i timen til å lage designskisser, kommentere på presentasjoner, rette lekser eller til og med illustrere dine egne digitale bøker. Skjermen gjenkjenner helning og trykk, og tillater svært presise tegninger og skisser - akkurat som med en penn eller blyant.Hold kontakt med omverden
iPaden er utstyrt med en dual band WiFi-ac modul for tilkoblingshastigheter som gjør det lett som en lek å strømme video eller laste ned store filer. Og med Bluetooth 4.2 kan du enkelt pare iPaden med andre enheter og tilbehør.

Støtte for Smart Keyboard
Gjør iPaden om til en kompakt bærbar PC ved å plugge inn et Smart Keyboard-deksel som gir deg en bedre tasteopplevelse med komfortabel avstand mellom tastene.

Fingeravtrykkleser
iPaden har Touch ID med fingeravtrykkleser integrert i Home-knappen, noe som gjør den sikrere enn noensinne.

iPadOS14
Det nye iPadOS14 bygger videre på en rekke egenskaper med den nye Scribble-funksjonen som lar deg gjøre Smart Notes og konvertere dem til tekst, skrive direkte i ethvert tekstfelt og enkelt lage former takket være Neural-motoren. Den redesignede Home-skjermen lar deg feste favoritt-widgets og se flere apper.
Multi-touch tekstredigering lar deg enkelt jobbe i dokumenter ved å bruke trykk og håndbevegelser.


Kamera
Med 8 MP hovedkameraet kan du ta skarpe, livaktige og fargerike bilder. Kameraet er utstyrt med en såkalt backside-illuminated sensor som slipper til mer lys, et objektiv med fem elementer, autofokus, bildestabilisering og kropps- og ansiktsgjenkjenning. Ta opp video i 1080p oppløsning og integrer elementer fra virkeligheten til den digitale verden via AR (augmented reality) apper. FaceTime frontkameraet med Retina-blits tilbyr 720p HD-video eller 1,2 MP bilder med HDR-forbedring.

Passer perfekt i ryggsekken
Med en tykkelse på kun 7,5 mm og en vekt på 490 gram kan iPaden erstatte tunge bøker og notisblokker, og samtidig spare både plass og vekt. I tillegg kan den fint holdes med én hånd.

Flere egenskaper
- Integrerte stereohøyttalere, dobbel mikrofon
- 3,5 mm mini-jack utgang
- 32 GB flashminnekapasitet
- 32,4 WHr batteri for opptil 10 timers levetid
- Lightning-tilkobling for oppladning og kablet tilkobling

Inkludert i pakken
- iPad 10,2 tommer (2020-modell)
- Lightning til USB-C-kabel
- USB-C strømadapter

Produktdetaljer
MYL92KN/A
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
4 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger