Apple iPad Pro 11" 5G 128GB (3rd Generation)

11" Liquid Retina (2388 x 1668), M1 Octa-core, 8GB RAM, 128GB, 12 MP wide (f/1.8), 10MP ultra-wide (f/2.4) + 12 MP TrueDepth (front camera), Stereo speakers, USB Type-C 4 (Thunderbolt 4), DisplayPort; magnetic connector, iPadOS 14.5, 7538 mAh

kr 10,590.00
Ikke på lager
Beskrivelse

Med nye iPad Pro 11" kan du realisere dine  ideer og gjøre dem til virkelighet,  


Slankere og lettere
Nye iPad Pro 11" er bare 5,9 mm tynn og veier kun 470 gram, som gjør den lett nok til å ta med på lange turer. Takket være kant-til-kant-skjermen er det rikelig med plass, uten unødvendig plassbruk på sidene.

Plass til alt
Den 11-tommer store Liquid Retina-skjermen har mer enn 4 millioner piksler for å imponere med fantastiske bilder, videoer eller til og med profesjonelle apper. True Tone-teknologien justerer farge og lysstyrke etter omgivende lys for å gjøre bildene mer naturtro. Skjermen har økt lysstyrke og støtter P3-fargeprofil for livaktig, naturtro fargegjengivelse. Skjermen kommer med et belegg med antirefleks, slik at du ikke plages av refleksjoner i skjermen. Takket være 120 Hz oppdateringsfrekvens og forbedret touch-grensesnitt, støtter skjermen gestkontroller og høyere grad av presisjon med Apple Pencil.

Apple M1 system-on-chip
Denne versjonen av iPad Pro kommer med Apples spesialdesignede Apple M1 system-on-chip med åttekjernet CPU og GPU. Dener bygget på en revolusjonerende 5 nm prosess som tillater å sette inn 16 milliarder transistorer for utrolig ytelse og energieffektivitet. Den har også Neural Engine og en enhetlig minnearkitektur, slik at du enkelt kan få tilgang til et hav av hurtigminne på tvers av brikken. Gjør deg klar for lynrask bilde- og videobehandling, rendering og en oppslukende spillopplevelse. Takket være det vifteløse designet, kan du nyte stille drift og lengre batteritid.

Kamerasystem
Med det splitter nye bakre kamerasystemet med 12 MP vidvinkel og 10 MP ultravidvinkel, kan du ta skarpe og klare bilder med bredt synsfelt for å fange alle øyeblikk i detalj. Ultravidvinkel-kameraet har f/2.4 blenderåpning og 125-graders synsfelt, og vidvinkel-sensoren har f/1.8 blenderåpning. Kameraet har objektiver med fem elementer, autofokus, optisk bildestabilisering, en kraftig True Tone LED-blits og kropps- og ansiktsgjenkjenning. Ta fantastiske videoer i opptil 4K UHD-oppløsning, teatralske Full HD slow motion-klipp eller time lapse-videoer.

Et redesignet frontkamera
Det fremre TrueDepth-kameraet tilbyr 1080p Full HD-videoer for videosamtaler på nettet eller 12 MP-selfier. Det kommer nå også med et bredt synsfelt på 122 grader, slik at flere mennesker kan være med når du ringer. Den nye Center Stage-funksjonen kan dynamisk panorere og justere fokus og synsfelt, avhengig av hvor mange som blir oppdaget, eller når du beveger deg – slik at det alltid er fokus på det som er viktig.

LiDAR-skanner
En spesiell bakmontert sensor gir et helt nytt nivå av banebrytende dybdefølsomme AR-muligheter for denne versjonen av iPad Pro. Det vil hjelpe deg med å bygge en 3D-projeksjon av hvilket som helst rom ved hjelp av en avansert forstørret virkelighetsalgoritme, slik at de nøyaktige målene for hvert objekt i kameraet sikres. Alternativt kan portrettbildene dine nå bli enda mer iøynefallende med bedre dybdefelteffekt på plass.

Ansiktsgjenkjenning
Lås opp din iPad Pro eller godkjenn betalinger med ett enkelt blikk. Takket være ansiktsgjenkjenningsteknologi som bruker avansert Apple M1 Neural Engine, lagres din personlige informasjon i kryptert form med maksimal sikkerhet og tilpasser seg ansiktet ditt når det endrer seg. Gjenkjenningen fungerer dag og natt, enten du har sminke eller bart, takket være 30 tusen usynlige prikker i et dybdekart over ansiktet ditt som ikke kan lures av noen. Og for mer moro mens du chatter, kan du dele uttrykksfulle animerte 3D-animoji basert på din stemme og ansiktsbevegelse.

iPadOS 14
Med høyere respons, raskere app-lansering, smartere varsler og forbedrede personvernsfunksjoner, er iPadOS 14 enda mer personlig og sikker. Multitask sømløst og allsidig med flere åpne apper samtidig på samme skjerm. Still inn skjermtid for barna dine, bruk Ikke Forstyrr-funksjonene for en stille tid for deg selv, lag personlige Memojis med dine egne ansiktsfunksjoner og del opplevelsene dine med mange venner via Group FaceTime-videosamtaler.

Tilbehør til din iPad Pro (tilgjengelig separat):
- Magic Keyboard Folio gir en naturlig skriveopplevelse og kommer med revolusjonerende, presis styreplate
- Nye Apple Pencil klikkes magnetisk fast på siden av din iPad Pro, lades trådløst, trenger ikke sammenkobling og bruker enkle dobbeltklikkbevegelser for å endre penselmodus eller bytte mellom tegning og sletting

Flere funksjoner:
- USB-C 4-port med Thunderbolt 3, DisplayPort og ladestøtte
- Lynrask WiFi 6-ax, Bluetooth 5.0
- 5G-mobiltilkobling
- Støtte for fysisk Nano-SIM og virtuell eSIM
- Fire sideskytende høyttalere i stereo-oppsett
- Fem mikrofoner med studiokvalitet
- True Tone-flash for nøyaktige hudtoner
- 128 GB flashminne
- Batteri med opptil 10-timers drift
- GPS og GLONASS-posisjonering

Produktdetaljer
MHW53EU
Sist vist
7 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger