Apple iPad Pro 12.9" 256GB (4th Generation)

4. generasjon, tablet, 256 GB, 12.9" IPS (2732 x 2048), romgrå eller sølv

kr 12,390.00
Farge
  • svart
  • Sølv
Beskrivelse

Slankere og lettere
Det er kuttet ned på vekt og millimeter, men ikke hjørner. iPad Pro 12,9" er 5,9 mm slank og veier 641 gram, lett nok til å bli holdt i kun en hånd og praktisk å ha med seg på lange turer. Helskjermen gir deg rikelig med plass å jobbe på, uten unødvendig tyngde på sidene.

Plass til alle
Liquid Retina-skjermen på 12,9 tommer imponerer med over 5,6 millioner piksler og gir deg fantastisk visuell kvalitet til bilder, videoer og grafikk. True Tone-teknologi justerer farge og lysstyrke til omgivende lys slik at bildet blir mest mulig naturlig. Skjermen har en økt lysstyrke som støtter P3-fargeprofiler for mer levende farger. Det antirefleksive belegget gjør det behagelig å bruke iPad Pro utendørs, og med en oppdateringsfrekvens på 120 Hz og forbedret touchbrukersnitt, støtter skjermen en rekke funksjoner med Apple Pencil.

Ytelse få kan matche
iPad Pro kommer med høytytende 8-core A12Z Bionic-chip med M12 motion-koprosessor og 8-core grafisk enhet, som sørger for at selv krevende apper kjører som en lek. Enten du trenger å modellere 3D-motiver, redigere 4K-video eller designe kompliserte prosjekter – iPad Pro takler det.

Kvalitetskameraer med bredt synsfelt
Med de splitter nye 12 MP og 10 MP bakkameraene, kan du ta skarpe, levende bilder med bredt synsfelt slik at du får fanget øyeblikket i sin helhet. Den ultrabrede sensoren har en blenderåpning på f/2,4 og et 120º synsfelt, mens den brede sensoren har en f/1,8 blender. Kameraet er utstyrt med fem linseelementer og har autofokus, optisk bildestabilisering, en kraftig True Tone LED-blits, samt evne til å registrere kropp og ansikt. Gjør fantastiske opptak i opptil 4K UHD-oppløsning, lag kreative videoer i sakte film og Full HD-kvalitet, eller lag timelapse-videoer. TrueDepth-kameraet i front lar deg ta 7 MP selfiebilder og gjennomføre videoanrop på nett i Full HD 1080p-kvalitet.

LiDAR-skanner
På baksiden har iPad Pro en spesiell type sensor som gir nettbrettet banebrytende dybderegistrerende AR-egenskaper (Augmented Reality/utvidet virkelighet). Sensoren vil hjelpe deg danne 3D-projiseringer ved hjelp av avanserte AR-algoritmer slik at alle objekter gjengis i sin eksakte størrelse. Portrettbilder vil også bli mer imponerende og iøynefallende med tanke på den forbedrede dybdeeffekten.

Ansiktsgjenkjenning
Lås opp iPad Pro eller godkjenn betalinger med et blikk. Med ansiktsgjenkjenningsteknologi som bruker den avanserte A12 Bionic-motoren, lagres din personlige informasjon i kryptert form med høyeste sikkerhetsnivå, og informasjonen tilpasses også etter hvert som ansiktet ditt endrer seg. 30 000 usynlige punkter lager et grundig kart over ansiktet ditt som virker både dag og natt, enten du har på deg sminke eller har anlagt bart. Og for mer moro når du chatter kan du dele animerte 3D-animoji basert på stemmen din og ansiktsbevegelsene dine.

iPadOS 13.4
Med bedre responstid, raskere innlasting av apper, smartere varsler og forbedrede sikkerhetsfunksjoner er iPadOS 13.4 mer personlig og sikker enn noensinne. Operativsystemet gjør det behagelig å multitaske, og du kan være allsidig og ha oppe flere apper samtidig. Still inn skjermtid for barna, bruk Ikke Forstyrr-funksjonen for litt alenetid, lag personlige Memojis med dine ansiktstrekk og del opplevelsene dine med vennegjengen med Group FaceTime videosamtaler.

Gjør din iPad Pro enda smartere (tilgjengelig separat)
- Magic Keyboard Folio sikrer en naturlig skriveopplevelse og har en imponerende presis styreflate.
- Den nye Apple Pencil fester seg magnetisk til siden av iPad Pro, lades trådløst, trenger ikke paring og bruker et raskt dobbelttrykk for å endre børster eller bytte mellom å tegne og viske ut.

Flere egenskaper:
- Superraskt WiFi 6-ax, Bluetooth 5.0
- 4 stk. sidevendte høyttalere i stereo-oppsett
- 5 stk. mikrofoner i studiokvalitet
- True Tone-blits for naturlig hudfarge
- 256 GB flash lagringskapasitet
- Batteri for opptil 10-timers bruk
- GPS- og GLONASS- posisjonstjenester

Produktdetaljer
MXAT2KN/A
Sist vist
7 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger