Apple AirPods (3rd Generation)

AirPods er lette med en avrundet passform. De har den perfekte vinkelen både for komfort og for å sende lyden direkte inn i ørene dine. Halsen er 33 prosent kortere enn AirPods (2. gen.) og har en trykksensor som kan kontrollere musikk og anrop

kr 2,390.00
Beskrivelse

Det har aldri vært enklere å lytte til din favorittmusikk og favorittartister enn med nye Apple AirPods trådløse hodetelefoner. Det ultrakompakte designet og mangel på kabler gjør det behagelig og enkelt å bruke dem. Hodetelefonene har romtilpasset lyd med dynamisk retningssporing som lar deg føle lyden fra alle retninger.

Romtilpasset lyd
Få den beste lyden for å se på filmer og serier mens du bruker dine AirPods. Med dynamisk retningssporing, innebygde gyroskoper og akselerometre, sporer AirPods bevegelsene til hodet ditt og skaper en lydopplevelse som får det til å virke som om lyden kommer fra alle retninger rundt deg.

Stemmestyring med Siri
Bruk talekommandoer til Siri for å administrere avspilling, justere volumet, kontrollere batterilevetiden til AirPods eller be den virtuelle assistenten din om nyttige råd og informasjon - fra værmelding til kartretninger eller timeplanen for dagen. Stemmeregistrerende mikrofoner med stråleformingsteknologi sikrer krystallklar stemmegjenkjenning, og du trenger ikke engang å ta din iPhone opp fra lommen.

Trykksensor
Svar på samtaler, avslutt dem og kontroller musikken din med den ene knappen på hodetelefonen. Det spiller ingen rolle om du bruker begge AirPods eller bare én som handsfree, høyttaleren og mikrofonen fungerer på samme måte.

Tilkobling og kompatibilitet
AirPods bruker Apples forbedrede H1-brikke for lynrask sammenkobling med din iPhone. Du kan også koble dem til andre lydenheter med trådløs Bluetooth-sammenkobling, slik som eldre iPhone-modeller, Mac-datamaskiner, iPad eller iPod touch-enheter som kjører iOS 12.2 eller nyere, Apple Watch som kjører watchOS 5.2 eller nyere, og Mac-enheter som kjører macOS 10.14.4 eller nyere.

Sammenkobling og integrering
Det kan ikke bli enklere å koble AirPods til din iPhone. Bare hold ladeetuiet ved siden av iPhone en kort stund, og trykk «koble til» på skjermen. Når du tar AirPods fra etuiet, slås de på og kobles automatisk til den sammenkoblede enheten. De er også automatisk konfigurert for bruk med Apple Watch, Mac eller iPad gjennom iCloud-integrasjon.

Svette- og vannbestandighet
Nye AirPods vil kunne være med deg på de tøffeste treningsøktene, og du trenger ikke bekymre deg om hodetelefonene blir våte.

Batteritid
Når de er fulladet, gir AirPods opptil 6 timer med batteritid, en ganske stor prestasjon for den kompakte størrelsen. Det medfølgende trådløse ladeetuiet gir flere oppladinger til AirPods, opptil 30 timer total lyttetid. Bare fem minutter i ladeetuiet gir deg en times ekstra lyttetid.

MagSafe trådløst ladeetui
MagSafe trådløst ladeetui kan lades opp ved å plassere den på en MagSafe-lader eller Qi-kompatibel trådløs lader, eller også via Lightning-kontakten nederst.

Produktdetaljer
MME73ZM/A
Sist vist
kr 2,390.00
AirPods er lette med en avrundet passform. De har den perfekte vinkelen både for komfort og for å sende lyden direkte inn i ørene dine. Halsen er 33 prosent kortere enn AirPods (2. gen.) og har en trykksensor som kan...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
4 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger