Apple Watch Series 7 45mm Aluminium with Sport Band

45 mm, smartklokke med sportsbånd, fluorelastomer, clover, båndbredde: Regular, 32 GB, Wi-Fi, Bluetooth

kr 5,690.00
Farge
  • Grønn
Beskrivelse

Apple Watch Series 7 smartklokke har avanserte helse- og treningsfunksjoner som EKG, pulsmåler, overvåking av stress, søvnsporing samt et utvalg av flere titalls treningsøkter. Siri og andre Apple-funksjoner vil sørge for at du har kontroll over livet og timeplanen. Den rammeløse skjermen er større enn noen gang og lar deg gjøre alt du trenger direkte fra håndleddet ditt.

Rammeløs Retina-skjerm
Selv om størrelsen på urkassen knapt er utvidet sammenlignet med forrige generasjon, tilbyr Apple Watch Series 7 en større, forbedret og mer slitesterk Retina-touchskjerm. Skjermen har vært gjennom en helt ny konstruksjon, og resultatet er imponerende – skjermområdet er nesten 20 % større enn Series 6. Når det gjelder design, er skjermen sømløst integrert i urkassen for et jevnt og uavbrutt utseende. Den rekonstruerte skjermen har også 50 % tykkere glass på forsiden, som gjør den ekstremt slitesterk. Always-On-funksjonen lar deg se på informasjon på skjermen uten at du trenger å løfte håndleddet eller trykke på skjermen. Den er ekstremt brukervennlig med redesignede knapper og et nytt tastatur som utnytter den utvidede skjermstørrelsen og sikrer bedre funksjonalitet for alle fingertyper. Du kan også bruke Scribble-funksjonen til å skrive bokstaver på skjermen og skrive tekstmeldinger eller e-post

Hold deg oppdatert
Med Apple Watch Series 7 vil du ikke gå glipp av en viktig avtale, begivenhet, eller varsling. Den kobler deg til kalenderen din og kontakter for å gi deg kontinuerlig oversikt over dagen din. Siri er også klar til å hjelpe deg hvis det er noe du måtte lure på.

Klokken viser vei
Apple har integrert et kompass i Series 7 slik at du aldri går deg bort. Den forbedrede Maps-appen kan nå informere deg om retningen du går i, samt breddegrad, lengdegrad, stigning og høydemeter.

En god treningspartner
Nå kan du vinke farvel til å bruke mye tid på å sette i gang treningsappen din, Watch Series 7 kan nemlig gjøre det for deg. Når du først kommer i gang vil klokken automatisk starte målingen av fremgangen din, noe som inkluderer kaloriforbrenning, puls, og hvis du foretrekker å løpe ute, vil den også spore ruten din takket være GPS-forbindelsen. Siden avslapning og søvn er en viktig del av en aktiv livsstil, vil klokken spore søvnmønstret ditt og komme med nyttige forslag til hvordan du kan forbedre dine søvnrutiner. Hvis du føler deg stresset, vil enheten hjelpe deg med å finne roen med guidede pusteøvelser og andre avslappende hjelpemidler i Mindfulness-appen.

EKG-måling av puls
En forbedret optisk pulsmåler gir deg informasjon om hvilepuls, puls ved gange, og puls under trening, rett på klokkeskjermen. For å forhindre vanlig hjertearytmi og lignende problemer som gjerne går lenge uten en diagnose, så samler Watch viktig informasjon om helsetilstanden din. Dra nytte av det innebygde elektrodiagrammet og ta vare på helsen din.

Oksygenmetning i blodet
Oksygennivået i blodet kan fortelle mye om en persons helsetilstand. Verdiene forteller hvor godt kroppen din tar opp oksygen, og du vil også få oversikt over ditt maksimale oksygenopptak. Klokken måler oksygennivået ved hjelp av fire LED-lys og fire fotodioder som sikrer presis måling både dag og natt.

Oppdager om du faller
Ved å utnytte fordelene til nestegenerasjons akselerator og gyroskop kan klokken registrere at du faller og ringe eller sende en melding til nødkontakten din med informasjon om hvor du befinner deg.

Lading
Watch Series 7 lader raskere enn noen gang. Med en hurtigladende USB-C-kabel, lades den opp fra 0 til 80 % på bare 45 minutter.

Flere egenskaper:
- Vannbestandig ned til 50 meter (WR50-sertifisert)
- IPX6-støvbestandig

Produktdetaljer
Sist vist
2 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger