Apple AirPods (2nd Generation) med trådløst ladeetui

2nd Generation, True wireless-hodetelefoner med mikrofon, ørepropp, Bluetooth, for iPad/iPhone/iPod/TV/Watch

kr 1,829.00
Beskrivelse

Nye Apple AirPods leverer ekte trådløs hodetelefonopplevelse, bedre enn noen gang før. Bare ta dem ut av etuiet, og de er klare til bruk med din Bluetooth-støttede enhet.

Ny Apple H1-brikke

Den nye Apple-designede H1-brikken kommer med spesialtilpasset lydarkitektur for å skape en revolusjonerende lydopplevelse og forbedret synkronisering. H1 tillater AirPods å levere opptil 50 prosent mer taletid sammenlignet med første generasjon AirPods, så vel som en raskere og mer stabil tilkobling til andre enheter. H1-brikken gir også opptil 30 prosent lavere spillforsinkelse. Så enten du spiller, lytter til musikk eller nyter podcaster, vil du oppleve lyd av høyere kvalitet.

Håndfri bruk med Siri

Apple AirPods er alltid automatisk på og hele tiden tilkoblet. AirPods kan til og med føle når de er i ørene og sette på pause når du tar dem ut. For å justere volumet, endre låtspor, ringe eller til og med få veibeskrivelser, så trenger du bare å si "Hei Siri" og din forespørsel.

Rask og enkel lading

Lad opp AirPods raskt og enkelt med det trådløse ladeetuiet. Bare legg etuiet ned på en Qi-kompatibel ladematte og la den lade opp. LED-indikatoren på forsiden av etuiet forteller deg at dine AirPods lader. Og når du ikke er i nærheten av din ladematte, kan du bruke Lightning-porten for å lade

Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
3 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger