Apple AirPods Max

Headphones with mic, full size, Bluetooth, wireless, active noise cancelling, sky blue, for iPad/iPhone/iPod/TV/Watch

kr 4,899.00
Farge
  • Rosa
  • Sølv
Beskrivelse

Med Apple AirPods Max trådløse hodetelefoner vil du gjenoppdage magien til AirPods og oppleve musikk i sin reneste form. Aktiv støyreduksjon sørger for at du kan glede deg over lyd med høy kvalitet og lav forvrengning, i tillegg til at romtilpasset lyd bidrar til en omgivende musikkopplevelse. Når du trenger å komme tilbake i kontakt med omverdenen, skru på Lydfremheving, bruk Digital Crown for å aktivere Siri, eller hold krystallklare telefonsamtaler.

Aktiv støyreduksjon
Ikke la noe forstyrre deg mens du lytter til musikk. AirPods Max kommer med seks mikrofoner som vender utover og registrerer omgivende støy for å skape motstøy, og to mikrofoner som vender innover og registrerer det du hører. Adaptiv EQ tilpasser deretter frekvensene til musikken for stabil og fyldig lyd av høy kvalitet. For å slippe inn utvendig støy trenger du bare å trykke på en knapp for å bytte til Lydfremheving.

Romtilpasset lyd
Få best mulig lyd når du ser filmer eller TV-serier med AirPods Max. Hodetelefonene kan skilte med dynamisk hodesporing som bruker innebygde gyroskoper og akselerometre for å registrere små hodebevegelser, og tilpasser lyden slik at det føles som den kommer fra alle retninger.

Unikt design og høy komfort
Basert på tradisjonen bak AirPods, blir disse hodetelefonene større og dristigere. AirPods Max kommer med lette anodiserte øreklokker i aluminium, som kan rotere uavhengig av hverandre og balansere trykket, teleskoparmer for perfekt passform og tetning, ramme av rustfritt stål innpakket i myke materialer som kombinerer styrke, komfort og fleksibilitet, og den elegante og moderne bøylen med netting som fordeler vekten og reduserer trykk på hodet.

Digital Crown
Bruk nøyaktige Digital Crown til å kontrollere volum, bytte sanger, svare på anrop og aktivere Siri.

Sømløs sammenkobling og bytte
AirPods Max kobles enkelt til din iPhone eller iPad ved å plassere den i nærheten av enheten og videre trykke «Koble til» på skjermen. Deretter kan du bytte sømløst mellom enheter for musikk og samtaler.

Batteritid
AirPods Max tilbyr opptil 20 timer trådløs brukstid med aktiv støyreduksjon og romtilpasset lyd. Bare fem minutters hurtiglading gir hodetelefonene 1,5 timer ekstra musikk. AirPods Max kommer med et mykt og slankt Smart Case som setter hodetelefonene i en ultra-lav strømtilstand for å bevare batteriet.

Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
7 andre produkter i samme kategori:
kr 1,770.00
AirPods er lette med en avrundet passform. De har den perfekte vinkelen både for komfort og for å sende lyden direkte inn i ørene dine. Halsen er 33 prosent kortere enn AirPods (2. gen.) og har en trykksensor som kan...

Meny

Innstillinger