Huawei FreeBuds 3i

Effektiv aktiv støykansellering , 10 mm dynamiske drivere, Komfortable i bruk, Bluetooth 5.0 for sikker tilkobling
Batteritid: 3,5 t + 14,5 t med ladeetui ,Langt trykk: Aktiv støykansellering Av/På, Dobbelttrykk: Spill av / sett musikk på pause, svar / avslutt anrop

kr 912.00
Farge
  • Hvit
Beskrivelse

Liten størrelse, mektig lyd. Huawei FreeBuds 3i helt trådløse hodetelefoner leverer nøyaktig lydgjengivelse som støttes av kraftfulle 10 mm store dynamiske drivere. Hodetelegonene er fullpakket med teknologiske egenskaper som sikrer at lytteopplevelsen og håndfrie telefonsamtaler alltid er på sitt beste. Skru på aktiv støykansellering i travle gater for å stenge omgivelseslydene ute, og bruk FreeBuds 3i til å spille eller se på film da hodetelefonene har svært nøyaktig lyd- og videosynkronisering.

Helt trådløse hodetelefoner
Huawei FreeBuds 3i byr på kvalitetslyd helt uten kabler mellom øreproppene og avspillingsenheten, noe som vil gi deg en genuin følelse av frihet og fleksibilitet.

Aktiv støykansellering
Aktiv støykansellering (ANC) lar deg lytte til favorittsangene dine uforstyrret. FreeBuds 3i har to utovervendte mikrofoner for nøyaktig registrering av omgivelsesstøy, og en innovervendt mikrofon som plukker opp resten av støyen i ørene dine. Hodetelefonen vil bruke denne informasjonen til å skape en ideell lytteatmosfære ved å sende støynivået ned til 32 dB. Resultatet er støydemping i sanntid slik at du alltid kan lytte til krystallklar musikk.

Klare telefonsamtaler bensensor
FreeBuds 3i med tre mikrofoner vil ikke bare eliminere bakgrunnsstøy når du lytter til musikk på farten, de vil også forbedre stemmen din under telefonsamtaler. Det vil føles ut som om at den du snakker med står rett ved siden av deg, selv på en vindfull dag.

Batterilevetid
Fullt oppladet har FreeBuds 3i en batterilevetid på tre timer med aktiv støykansellering aktiver, og 3,5 timer med aktiv støykansellering deaktivert. Det inkluderte ladeetuiet gir deg 14,5 timer med ekstra lyttetid. Du får 1,5 timer med ekstra lytting etter bare 15 minutter i ladeetuiet.

Tapp for presis kontroll
De innebygde kapasitive sensorene på begge sidene gir den enkel og rask kontroll over den aktive støykanselleringen og musikken uten avbrytelser. Lang tapping skrur av og på aktiv støykansellering, mens dobbelttapping lar deg starte og stopp musikken i tillegg til å svare på og avslutte telefonsamtaler.

Inkludert i pakken:
- Huawei FreeBuds 3i
- Øretupper (fire par i størrelsene L, M, S, og XS, med ett par M forhåndsinstallert)
- Ladeetui
- Hurtigoppstartsguide
- Sikkerhetsinformasjon
- Garantikort

Produktdetaljer
Sist vist
kr 912.00
Effektiv aktiv støykansellering , 10 mm dynamiske drivere, Komfortable i bruk, Bluetooth 5.0 for sikker tilkoblingBatteritid: 3,5 t + 14,5 t med ladeetui ,Langt trykk: Aktiv støykansellering Av/På, Dobbelttrykk: Spill...

Meny

Innstillinger