Apple MacBook Air (2020) - M1 OC 8C GPU 8GB 512GB 13"

Apple 8-Core M1 CPU, 8GB RAM, 512GB SSD, Apple 8-Core GPU

kr 13,790.00
Farge
  • svart
Beskrivelse

MacBook Air 13 M1 2020 gir deg høy ytelse og lang batteritid takket være den imponerende M1-brikken. Takket være det viftefrie designet slipper du forstyrrende støy mens du jobber med ditt neste designprosjekt eller lytter til musikk. Den 13 tommer store Retina-skjermen leverer alltid nydelige bilder med livaktige farger og skarp tekst.

Chassis
Den nye MacBook Air veier kun 1,29 kg og har en tykkelse på 1,61 cm, og chassiset er laget av solid aluminiumslegering. Dermed passer den fint i veska eller ryggsekken din, og er lett å ta med seg hvor som helst.

Apple M1 system-on-chip
Denne MacBook-modellen er utstyrt med Apples spesialdesignede M1-prosessor (SoC – system on chip) med åtte kjerner på både CPU-delen og grafikkdelen. Prosessoren er lagd med 5 nanometers produksjonsprosess og har hele 16 milliarder transistorer for imponerende ytelse og strømeffektivitet. Videre har den Neural Engine og 16 GB med fellesminne slik at alt går raskere og applikasjoner raskere kan dele data mellom Neural Engine, grafikkprosessoren og prosessoren. Gjør deg klar for lynrask bilde- og videprosessering, rendring, samt oppslukende gamingopplevelser. Takket være det viftefrie designet får du stillegående drift og økt batteritid.

Retina-skjerm
Den 13,3” store Retina-skjermen med IPS-panel gjengir detaljer i skarp kvalitet og har over fire millioner piksler – umulige å se for det blotte øye. Med høyere kontrast og et bredere fargespekter leverer skjermen enestående fargegjengivelse og imponerende ytelse for profesjonelle fotografer, designere og grafikere. True Tone-skjermteknologi tilpasser skjermens hvitbalanse etter omgivelser og belysning, noe som gjør at du vil kunne lese like behagelig som på papir. Og den superslanke skjermrammen er diskré og gir en mer behagelig brukeropplevelse, samtidig som den gjør maskinen mindre.

Tastatur og styreplate
Det nye Magic-tastaturet er designet for å gi konsistent og pålitelig respons ved hvert tastetrykk. Den større Force Touch-styreplaten støtter berøringsfølsomme handlinger, spol fremover-funksjon, multitouch-funksjoner og Force-klikk.

Touch ID
Touch ID-sensoren er integrert i strømknappen ved siden av Touch Bar-panelet. Sensoren registrerer fingeravtrykk og lar deg låse opp din MacBook på en sikker måte. Du kan også bruke Touch ID til å betale med Apple Pay. Sensoren bruker en Secure Enclave-prosessor for sikker og rask filkryptering, sikker oppstartsprosess, jevnere administrering av SSD-lagring og bredere utvalg av stemmekontrollfunksjoner for Siri.

Thunderbolt/USB 4.0
MacBook Air har to reverserbare Thunderbolt-porter med opptil 40 Gbps overføringshastighet som fungerer som en multifunksjonell linje mellom MacBook og eksterne enheter. Portene støtter DisplayPort-videoutgang for å kjøre en ekstern 6K-skjerm ved 60 Hz eller to eksterne 4K DCI-skjermer ved 60 Hz.

macOS Big Sur
Neste generasjons macOS Big Sur er utviklet for å gjøre bruken av din MacBook Air 2020 mer intuitiv, samtidig som du får utnyttet dens potensiale til det fulle. Takket være dets mange forbedringer sammenlignet med forrige versjon av macOS, gir Quality of Life-funksjonene mye til det allerede imponerende Mac-økosystemet. Fremskritt gjort for applikasjoner som Safari og Notes kommer godt med i hverdagen, og Apple Music med Apple TV gir økt underholdningsverdi.

Flere egenskaper
- 512 GB SSD-lagring
- 2 stk. USB 4/Thunderbolt-porter
- Lynrask WiFi-ax-, Bluetooth 5-tilkobling
- 720p FaceTime HD-kamera med forbedret Apple M1-bildeprosessering
- Opptil 18 timers batterilevetid
- Stereohøyttalere, trippel mikrofon
- 3,5 mm mini-jack lydport
- Lysregistrerende sensor
- 30 W USB-C-strømkabel og USB-C ladekabel (2 m) medfølger

- enheten har Internationalt keyboard

Produktdetaljer
MGN73H/A
Sist vist
4 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger