Apple MacBook Pro (2020) - M1 OC 8C GPU 8GB 256GB 13"

MacBook Pro 13 (2020) 256GB sølv

Apple 8-Core M1 CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, Apple 8-Core GPU

kr 13,990.00
Ikke på lager
Beskrivelse

Det ikoniske aluminiumschassiset er tilbake og kommer nå med en superladet Apple M1-prosessor for raskere, jevnere og forsinkelsesfri drift. Kunstnerspiren med en inspirerende musikkspilleliste, den grundige ingeniøren som kjører krevende simulasjoner, arkitekten som forvandler visjonene sine om til flotte byggverk eller forskeren som nettopp har levert sitt nyeste forskningsresultat - MacBook Pro er klar for å virkeliggjøre drømmene deres.

Design
Med en høyde på 1,5 cm og en vekt på 1,4 kg er MacBook Pro designet for arbeid på farten. Til tross for sin kompakte størrelse og lettvektige design leverer maskinen høy ytelse.

Touch Bar
Touch Bar-panelet tar plassen til de tradisjonelle funksjonstastene og gir høyere funksjonalitet. OLED-fargepanelet er berøringsfølsomt og kan justeres etter programmene, appene og mediene du bruker. Få alle relevante funksjoner, kommandoer og kontroller lett tilgjengelig. Smarte snarveier, forslag for prediktiv tekst og nyttige verktøy hjelper deg med å jobbe mer effektivt.

Apple M1 system-on-chip
Denne MacBook-modellen er utstyrt med Apples spesialdesignede M1-prosessor (SoC – system on chip) med åtte kjerner på både CPU-delen og grafikkdelen. Prosessoren er lagd med 5 nanometers produksjonsprosess og har hele 16 milliarder transistorer for imponerende ytelse og strømeffektivitet. Videre har den Neural Engine og 16 GB med fellesminne slik at alt går raskere og applikasjoner raskere kan dele data mellom Neural Engine, grafikkprosessoren og prosessoren. Gjør deg klar for lynrask bilde- og videprosessering, rendring, samt oppslukende gamingopplevelser. MacBook Pro har en innebygd vifte slik at systemet kan opprettholde den samme ytelsen over lengre perioder uten å bli varm.

Retina-skjerm
Den 13,3” store Retina-skjermen med IPS-panel gjengir detaljer i skarp kvalitet og har over fem millioner piksler – umulige å se for det blotte øye. Med høyere kontrast og et bredere fargespekter leverer skjermen enestående fargegjengivelse og imponerende ytelse for profesjonelle fotografer, designere og grafikere. True Tone-skjermteknologi tilpasser skjermens hvitbalanse til omgivelsene og belysning, noe som gjør at du vil kunne lese like behagelig som på papir.

Tastatur og styreplate
Det nye Magic-tastaturet har blitt fullstendig omarbeidet for bedre funksjonalitet og pålitelighet, med en ny mekanisme med 1 mm tastevandring, som vil brukere av MacBook en ny skriveopplevelse. Force Touch-styreplaten støtter berøringsfølsomme handlinger, spol fremover-funksjon, multitouch-funksjoner og Force-klikk.

Touch ID
Touch ID-sensoren er integrert i strømknappen ved siden av Touch Bar-panelet. Sensoren registrerer fingeravtrykk og lar deg låse opp din MacBook på en sikker måte. Du kan også bruke Touch ID til å betale med Apple Pay. Sensoren bruker Secure Enclave-prosessor for sikker og rask filkryptering, sikker oppstartsprosess, jevnere administrering SSD-lagring og bredere utvalg av stemmekontrollfunksjoner for Siri.

macOS Big Sur
Neste genererasjons macOS Big Sur er utviklet for å gjøre bruken av din MacBook Pro 13 2020 mer intuitiv, samtidig som du får utnyttet dens potensiale til det fulle. Takket være dets mange forbedringer sammenlignet med forrige versjon av macOS, gir Quality of Life-funksjonene mye til det allerede imponerende Mac-økosystemet. Fremskritt gjort for applikasjoner som Safari og Notes kommer godt med i hverdagen, og Apple Music med Apple TV gir økt underholdningsverdi.

Thunderbolt
MacBook Pro har to reverserbare Thunderbolt / USB 4-porter med opptil 40 Gbps overføringshastighet som fungerer som en multifunksjonell linje mellom MacBook og eksterne enheter. Portene støtter DisplayPort-videoutgang for å kjøre en ekstern 6K-skjerm ved 60 Hz eller to eksterne 4K DCI-skjermer på 60 Hz.

Flere egenskaper:
- 256 GB PCie SSD-lagring
- Superrask WiFi 6, Bluetooth 5.0
- 720p FaceTime HD-kamera med Apple M1 forbedret bildebehandling
- Opptil 17 timer batteritid i trådløs nettlesermodus
- Stereohøyttalere, tre mikrofoner med studiokvalitet
- 3,5 mm minijack-utgang for lyd
- Lysregistrerende sensor
- Inkludert: 61 W USB-C strømkabel og USB-C ladekabel (2 m)

-Internationalt Keyboard

Produktdetaljer
MYDA2H/A
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 14,280.00
6.7" Super Retina XDR OLED with ProMotion (2778x1284), 5G, Dual SIM, Apple A15 Bionic Hexa-core with Penta-core GPU, 6GB RAM, 256GB Flash, Triple Camera System: 12Mpixel f/1.5 Wide + 12Mpixel f/1.8 with 3x Optical...
4 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger