Samsung Galaxy Buds Plus SM-R175

Ekte trådløse øretelefoner med mikrofon, i øret, Bluetooth

kr 970.00
Farge
  • Hvit
Beskrivelse

Enkle og allsidige i bruk

Galaxy Buds +-øreproppene er svært behagelige, og de utskiftbare silikontuppene gjør det enkelt å velge riktig størrelse. Øreproppene har berøringsfølsomme felt som gjør det enkelt å stoppe musikken og hoppe til forrige eller neste sang. Når du holder fingeren på øreproppen, kan du enkelt høre hva som skjer rundt deg uten å ta øreproppene ut av ørene.

Optimalisert lydkvalitet

Galaxy Buds+ i-øret hodetelefonene er optimalisert for en fornøyelig brukeropplevelse. AKG Sound Experience skaper en enestående opplevelse for alle bruksområder, fra å lytte til musikk til podcaster. Det er to mikrofoner i øreproppene som gir krystallklare telefonsamtaler selv i støyende omgivelser.

Strøm hele dagen

Med én lading kan du enkelt bruke hodetelefonene hele dagen med 11 timers batterilevetid. Hvis batteriet går tomt, kan du enkelt lade øreproppene for én times bruk på kun tre minutter.

Kompatibel med alle enheter

I motsetning til forrige modell, er Buds +-øreproppene kompatible med alle enheter som bruker Bluetooth. Telefoner, datamaskiner, nettbrett og smartklokker fungerer alle for musikklytting.

Perfekt med telefoner i Galaxy S20-serien

Øreproppenes ladetui er kompakt og lett å ta med seg. Etuiet kan lades via USB-C eller en trådløs lader. Etuiet støtter også trådløs batterideling, slik at du for eksempel kan lade telefoner i Galaxy S20-serien eller lade etuiet fra telefoner i S20-serien.

Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
4 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger