Samsung Galaxy Xcover 4s SM-G398F

smarttelefon, dobbelt-SIM, 4G LTE, 32 GB, microSD slot, 5", 1280 x 720 piksler, PLS TFT, RAM 3 GB, 16 MP (5-MP frontkamera), Android

kr 2,430.00
Ikke på lager
Beskrivelse

Samsung Galaxy XCover 4s smarttelefon er utviklet for deg som liker å reise og utforske verden, eller for deg om arbeider utendørs eller under noe røffe forhold.

Ta bildet med 16 MP-kameraet på baksiden eller 5 MP selfiekameraet på fremsiden. Telefonen kjører Android 9.0 OS og bedres ytterligere av Samsungs eget One UI-brukergrensesnitt. Galaxy XCover 4s vil aldri svikte deg.Robust og slitesterk
Galaxy XCover 4s ble utviklet med utgangspunkt i mennesker som strekker grenser og som gjennomfører hardt arbeid. Det tykke skallet omgir hele telefonen og sikrer den ultimat beskyttelse. Hjem-, tilbake- og menyknappene er alle fysiske knapper, noe som betyr at du kan håndtere telefonen når den er i lommen, når det regner eller når du har skitne hender. Telefonen er videre IP68 vann- og støvbestandig og godkjent etter militærstandarden MIL-STD-810G. Dermed er dette en hardfør telefon som du kan stole på, da den er beskyttet mot fysiske partikler og kan overleve å være på 1,5 meters dypt vann i opptil 30 minutter.Touchskjerm
Galaxy XCover 4s kan skilte med en 5" stor IPD LCD-touchskjerm med HD-oppløsning (1280 x 720 piksler) og et klassisk skjermforhold på 16:9.

Kameraer
I front vil du finne et 5 MP selfiekamera med en blenderåpning på f/2,2, klar til å ta minneverdige selfier fra dine reiser land og strand. 16 MP kameraet på baksiden har en blenderåpning på f/1,7 og støttes av LED-blits for å forbedre bilder som blir tatt i området med mindre gode lysforhold.

Uttagbart batteri
Batteriet har en kapasitet på 2800 mAh og gir deg mye batteritid, og hvis du skulle gå tom for batteri, kan du lade telefonen ved hjelp av USB-C-kabelen. Dermed vil du for eksempel alltid kunne lytte til musikk, selv under lange skift. Ved behov kan du bytte ut batteriet med et nytt et (batterier selges separat).

Prosessor og lagring
På innsiden er telefonen utstyrt med en Exynos 7885 octa-core-prosessor (to kjerner klokket til 1,6 GHz og seks kjerner klokket til 1,6 GHz). Prosessoren får støtte av 3 GB RAM, og sammen utgjør de en ideell kombinasjon for sømløs ytelse til enhver situasjon. Alt av data og innehold kan lagres i internminnet med en kapasitet på 32 GB, og ved behov for mer lagringsplass, kan kapasiteten utvides med et microSD-minnekort med plass til opptil 512 GB.

Android 9.0 Pie
Samsung Galaxy XCover 4s leveres med en innovativ versjon av Googles Android-operativsystem, nemlig Android 9.0 Pie. Det komplementeres av brukergrensesnittet One UI fra Samsung, et splitter nytt grensesnitt med et rent og konsist design som er utviklet for å hjelpe deg fokusere på gjeldende oppgaver.


Andre egenskaper:
- Wi-Fi a/b/g/n (2,4 GHz) og WiFi ac (5 GHz)
- WiFi Direct
- Bluetooth 5.0
- GPS geolokasjonsstøtte
- NFC for kontaktfrie betalinger

Inkludert i esken
- Samsung Galaxy XCover 4s
- Lader
- Datakabel
- Hurtigstartsveileder
- Verktøy for utløsing av SIM-kort

Produktdetaljer
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger