Samsung Galaxy 3 R840 45mm

45 mm, Gorilla Glass DX+,  leather strap, display 1.4" sAMOLED, 8GB Flash, Wi-Fi, NFC, Bluetooth, IP68 & MIL-STD-810G Certified, 340mAh battery

kr 2,849.00
Farge
  • svart
  • Sølv
Siste varer på lager 3 Produkter
Beskrivelse

Galaxy Watch3

En smartklokke med markedets mest avanserte funksjoner for helseovervåkning


Klokken som passer på deg. Galaxy Watch3 kombinerer produktivitet på smarttelefonnivå og ledende helseteknologi i en førsteklasses enhet.
Galaxy Watch3 er vår mest avanserte Galaxy-klokke, som hjelper deg med å holde styr på livet og helsen din på en enkel måte. Her får du velvære rett i egne hender.

Den eneste smartklokken med en roterende urskive med høy presisjon for appnavigering

Velg mellom to forskjellige størrelser: 45 eller 41 mm, hver med en unik urskive. Den har en elegant design som fungerer døgnet rundt med en unik roterende skive.Større skjerm, samtidig en lettere og slankere design for økt komfort

Det store displayet gjør det enkelt å se og kontrollere klokken, som styres av den roterende urskiven.
Galaxy Watch3 er tynnere, mindre og rundt 15% lettere enn tidligere modeller og har et sofistikert design med en slank ramme som passer perfekt på håndleddet.

Både vakker og smart

Fullfør signaturutseendet til Galaxy Watch3 med det største utvalget av skiver til dags dato. Alle matcher klokkens elegante design, så velg din favoritt.
Lag din egen kombinasjon med over 40 funksjoner, og få en oversikt over informasjonen du trenger og enkel tilgang til favorittappene dine.Ta helsen din i egne hender på håndleddet ditt

Fallregistrering som er til å stole på

Utforsk uten frykt. Galaxy Watch3 oppdager automatisk harde fall med det forbedrede akselerometeret,
og sender en SOS-melding til din nødkontakt med posisjonsinformasjonen din.

Få bedre nattesøvn

Galaxy Watch3 registrerer REM-syklusene, dyp søvn og total søvntid for å bidra til å forbedre søvnkvaliteten din. Samsung samarbeidet med National Sleep Foundation for å inkludere pedagogisk innhold og søvntips på enheten din for å hjelpe deg med å forstå og forbedre søvnen din.

Legg ned din beste innsats, og gjør det igjen

Galaxy Watch3 tilbyr mer enn 120 hjemmetreningsprogrammer, som sørger for at du kan være aktiv når det passer best for deg. Velg på telefonen og vis på TV-en din.
Den vil også vise deg pulsen din i sanntid mens du trener. Bruk Ridge Sport Band for enda mer nøyaktig statistikk.Forbedre deg med hvert skritt

Galaxy Watch3s løpeguide lar deg holde tritt og gir deg tips mens du holder på.
Den avanserte algoritmen analyserer hvordan du beveger deg for å forbedre formen din og forhindre skader.
Du kan til og med måle maksimale VO2-verdier og følge med den daglige, ukentlige og månedlige ytelsen din direkte fra telefonen.

Kraft på smarttelefonnivå er nå innen rekkevidde

Hold samtalen i gang

Når du får en ny tekstmelding, viser Galaxy Watch3 chathistorikken din slik at du enkelt kan følge samtalen.
Du kan også se bilder uten å trykke en ekstra gang, noe som gjør det enda enklere å holde humøret oppe på en løpetur.Lag smarte svar

Hold kontakten med andre selv mens du er på farten – uten å famle for å svare.
Galaxy Watch3s smartsvar analyserer meldinger og bilder du mottar og foreslår svar innen ulike kategorier som inkluderer mat, feiringer, selfies og mer.

Velg dine favorittapper

Sett sammen Galaxy-appene du liker best for å ha dem tilgjengelig hver dag på klokken og telefonen.
Finn telefonen din og se på bildene på telefonen fra klokken eller bytt mellom enheter for å kontrollere musikk og sjekke påminnelser.
Du har de perfekte partnerne dine direkte på håndleddet.

 


Produktdetaljer
SM-R840NZKAEUB
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
3 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger