Samsung Galaxy Z Flip 3 5G SM-F711B 128GB

6.7" AMOLED (2640 x 1080) 120 Hz, 5G, Snapdragon 888 Octa-core, 8 GB RAM, 128 GB 12 Mpixel f/1.8 + 12 Mpixel Ultrawide f/2.2 + 10 Mpixel Wide f/2., 3300 mAh Battery, FastCharging

kr 7,490.00
Farge
 • Green
Beskrivelse


Veldig bra er blitt enda bedre

Liten, stor og helt unik. Galaxy Z Flip3 5G er så liten at den får plass i trange jeanslommer –
og når den åpnes har du en komplett mobilopplevelse med 5G-hastighet på den store innvendige skjermen.
Du kan også justere den til en perfekt tilpasset vinkel.

En helt ny type mobil? Absolutt! Den er ditt helt nye personlige uttrykk.Fantastiske skjermer

Den mer allsidige frontskjermen kommer nå i en størrelse på 1,9 tommer. Det gjør det lettere å se varsler og meldinger. Du kan også bruke den til å forhåndsvise bilder og videoer mens kameraet er på. Den sammenleggbare hovedskjermen er en 6,7-tommers Dynamic AMOLED-skjerm med en oppdateringsfrekvens på 120 Hz.
Nyt blendende farger, dype svartnyanser og skarpe kontraster mens du ser på filmer og spiller spill.

Tre måter å bruke på

Galaxy Z Flip3 er designet med en fleksibilitet som passer dine behov. Bruk den helt åpnet, lukket eller halvåpnet. Et spesielt Flex-modus deler toppen og bunnen av hovedskjermen,
hvor bunnen kan brukes som et kontrollpanel. Dette gir en enestående måte å administrere telefonen din på for kompatible applikasjoner.

Ta flotte bilder


Du kan ta profesjonelle bilder med telefonens doble bakkamera. Kamerasystemet har et 12 MP hovedkamera og et 12 MP ultravidvinkelkamera. Du får fantastisk detaljerte bilder, så vel som vidvinkelbilder, selv i svake lysforhold. Det indre kameraet har en oppløsning på 10 MP. Når du tar selfies, vil du alltid se deg selv, uansett om du fotograferer med dobbeltkameraet eller med det indre kameraet. Takket være telefonens hengselstruktur kan du også sette akkurat den rette synsvinkelen, og glede andre med fantastiske selfies.

Ekstrem kraftig

Enheten har et Snapdragon 888-brikkesett og 8 GB RAM.5G-kapasitet og Wi-Fi6E-tilkobling sikrer en rask forbindelse hvor som helst.
Z Flip3 er også perfekt for spill takket være 120 Hz-skjermen - kjedelige øyeblikk er en saga blott!

Bytt sømløst mellom skjermene

Z Flip3s skjermer fungerer sømløst sammen - innholdet i den lille varslingsskjermen overføres enkelt til den indre skjermen i full størrelse.

Våt telefon? Slapp av!


Det spiller ingen rolle om det regner eller om du mister den i vannet – her er verdens første vannbestandige, brettbare mobil. Telefonens IPX8-klassifisering betyr at den tåler en vanndybde på opptil 1,5 meter i 30 minutter. Slik at du har en ting mindre å bekymre deg for.

Laget for å vare

Enhetens kropp er laget av slitesterkt aluminium og skjermene er beskyttet av Corning Gorilla Glass Victus-glass, som effektivt beskytter mot riper og støt. I tillegg er enheten IPx8-klassifisert, og er bestandig mot små vannspruter.

* Alle spesifikasjoner og beskrivelser ovenfor kan avvike fra de faktiske spesifikasjonene for og beskrivelsene av produktene. Samsung forbeholder seg retten til når som helst å gjøre endringer i dette dokumentet og produktet som er beskrevet ovenfor, uten plikt til å informere om disse endringene. All funksjonalitet, alle funksjoner, spesifikasjoner, GUI og annen produktinformasjon som er oppgitt i dette dokumentet, inkludert, men ikke begrenset til, fordeler, design, prissetting, komponenter, ytelse, tilgjengelighet og funksjoner for produktene, kan endres uten forhåndsvarsel eller ansvar. Innholdet på skjermen er simulert for illustrasjonsformål. 1. Flex-modus støtter vinkler mellom 75 ° og 115 °. Risting eller andre bevegelser kan gjøre det vanskelig å opprettholde Flex-modus. Vi anbefaler derfor at du holder telefonen stille i Flex-modus.
 2. Tilgjengelige farger kan variere avhengig av land eller operatør.
 3. Sammenbrettet mobil er målt diagonalt og det er tatt hensyn til de avrundede hjørnene.
 4. Visse apper støttes kanskje ikke på den utvendige skjermen.
 5. Målt diagonalt er den utvendige skjermen til Galaxy Z Flip3 5G på 1,9” i fullt rektangel og 1,8” når det er tatt hensyn til de avrundede hjørnene. Faktisk visningsområde er mindre på grunn av de avrundede hjørnene.
 6. Selges separat ladere o.l som ikkemedfølger i esken
 7. Målt diagonalt er hovedskjermen til Galaxy Z Flip3 5G på 6,7” i fullt rektangel og 6,6” når det er tatt hensyn til de avrundede hjørnene. Faktisk visningsområde er mindre på grunn av de avrundede hjørnene og kamerahullet.
 8. Super Smooth 120 Hz og Dynamic AMOLED 2X er kun tilgjengelig på hovedskjermen.
 9. VDE Tyskland har sertifisert Dynamic AMOLED 2X display på Galaxy Z Flip3 5G for 100 % Mobile Color Volum i DCI-P3 fargeområdet, noe som betyr at bildene dine ikke fremstår som utvasket og gir deg god fargegjengivelse uansett lysstyrke. Skjermen kan oppnå en maksimal lysstyrke på opptil 1200 nit, noe som gir bedre kontrast mellom mørke og lyse partier i digitalt innhold og gir en glimrende bildekvalitet med et kontrastforhold på 2 000 000: 1 som gjør din mobilopplevelse mer fengslende.
 10. Mediet og antall Single Take-resultater kan variere avhengig av originalopptak.
 11. Visse bildeoppløsninger og bildestørrelser støttes kanskje ikke. Visse funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige når Auto Framing er i bruk. Kun mennesker kan gjenkjennes og det finnes en grense for hvor mange som kan gjenkjennes.
 12. Google Duo er et varemerke som tilhører Google LLC. UX/UI kan bli endret.
 13. Krever installasjon av Labs på Samsung Galaxy-enheten din. Visse apper støtter kanskje ikke Labs.
 14. Visse programmer støtter kanskje ikke Multi Active Window.
 15. To apper kan åpnes på hovedskjermen med delt skjerm.
 16. Galaxy Z Flip3 5G er IPX8-klassifisert. IPX8 bygger på testforhold ned til 1,5 meter dybde i ferskvann i opptil 30 minutter. Anbefales ikke til bruk på stranden eller i basseng. Ikke støvbestandig.
 17. Beskyttelsesfilmen på hovedskjermen må ikke fjernes.
 18. Sammenlignet med Galaxy Z Flip LTE-versjonen.
 19. 200 000 brettinger er sertifisert av Bureau Veritas.
 20. Samsung Care + -erstatning kan variere avhengig av land og egenandel kan påløpe. Telefoner som støtter Samsung care + må kjøpes lokalt og støttes ikke av eu modellen som selges her.
 21. Tilbehør selges separat.
 22. Krever optimal 5G-forbindelse. Faktisk hastighet kan variere med land, operatør og brukermiljø.
 23. Batteriet er testet i laboratoriemiljø hos tredjepart. Beregnet middelverdi med tanke på avvik i batterikapasitet blant batteriene som er testet i henhold til IEC 61960-standarden. Nominell (minste) kapasitet er 3203 mAh. Faktisk batteritid kan variere med nettverksmiljø, bruksmåte og andre faktorer. Faktisk ladehastighet kan variere avhengig av reell bruk, ladeforhold og andre faktorer.
 24. Beregnet mot brukerprofilen til en gjennomsnittlig/typisk bruker. Uavhengige tester utført av Strategy Analytics mellom 23. juni 2021 og 1. juli 2021 i USA og Storbritannia med pre-release-versjoner av SM-F711 som standardinnstilling med 5G Sub6-nettverk (IKKE testet med 5G mm Wave-nettverk). Faktisk batteritid varierer avhengig av nettverksmiljø, hvilke funksjoner og apper som brukes, antall telefonsamtaler og meldinger, antall ganger batteriet er blitt ladet og en rekke andre faktorer.
 25. Tilgjengeligheten kan variere avhengig av land eller operatør.
 26. Faktisk lagringsplass kan variere avhengig av land, modell, filstørrelse og format.
 27. Krever konfigurasjon av OneDrive-synkronisering på Samsung Galaxy-enheten din. Start med 5 GB kostnadsfri skylagring eller oppgrader til et abonnement for mer lagring.
 28. eSIM-tilgjengelighet kan variere avhengig av programversjon, land og operatør. Kontakt operatøren din for å finne ut om mobilabonnementet ditt støtter eSIM.
 29. Støtte for dra og slipp kan variere avhengig av app og filformat.
 30. Modellen er EU modell.

Produktdetaljer
SM-F711BZEAEUB
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger