Samsung Galaxy Xcover Pro SM-G715F/DS Dual Sim 4GB RAM 64GB

6.3" FHD+ IPS (2340x1080), Dual SIM, 4G, Exynos 9611 Octa-core, 4GB RAM, 64GB Flash, 25Mpixel f/1.8 + 8Mpixel f/2.2 Ultrawide (Back), 13Mpixel (Front), microSD, IP68 Waterproof & US Mil.Std.810G Approved, Android 10, 4050 mAh battery, 

kr 4,027.00
Farge
  • svart
Beskrivelse

Samsung Galaxy XCover Pro er en robust telefon som er IP68-sertifisert for sine vann- og støvresistente egenskaper og godkjent etter militærstandarden MIL-STD-810G. Takket være Enhanced Touch kan telefonen brukes både med våte hender og med hansker. Den har også to programmerbare knapper og bedriftsrelevante egenskaper slik som datasikkerhetsplattformen Samsung Knox.

Slitesterk og pålitelig
Galaxy XCover Pro er utviklet med utgangspunkt i deg som for eksempel jobber med salg, produksjon eller i helse- eller logistikksektoren, med mer. Det tykke og teksturerte skallet dekker hele telefonen for å sikre optimal beskyttelse. Videre har smarttelefonen Enhanced Touch som lar deg bruke touchskjermen med våte hender eller med arbeidshanskene på. Og siden telefonen er både IP68- og MIL-STD-810G-sertifisert, kan du stole på telefonen din selv i de mest hardføre forhold da den er beskyttet mot fysiske partikler og kan overleve å være på 1,5 meter dypt vann i opptil 30 minutter. Den er også utviklet for å tåle fall fra opptil 1,2 meters høyde.

Kant-til-kant-touchskjerm
Smarttelefonen har en 6,3" stor IPS LCD kant-til-kant-touchskjerm med FHD oppløsning (2340 x 1080 piksler). Skjermen er dekket av slitesterkt Gorilla Glass 5, og takket være Enhanced Touch, kan du bruke skjermen med arbeidshansker eller våte hender.

Kameraer
På baksiden har telefonen et dobbelt bakkamera bestående av en hovedsensor med 25 MP oppløsning, f/1,7 blender og autofokus, samt et 8 MP ultrabredt kamera med f/2,2 blender. Den ultrabrede sensoren er perfekt for å ta landskaps-, arkitektur- eller gruppebilder, og for at du skal kunne ta bilder og gjøre opptak under dårlige lysforhold, er telefonen utstyrt med en dobbel LED-blits. Blitsen kan også brukes som en kraftig lommelykt. I front har telefonen et 13 MP selfiekamera med f/2,0 blender.

Utskiftbart batteri
Det kraftige og utskiftbare 4050 mAh-batteriet gir deg rikelig med batteritid, og skulle du gå tom, kan du enten bytte batteri eller lade telefonen via USB-C-porten. Telefonen kan også hurtiglades via Pogo pin-utgangen. Med andre ord har du en rekke alternativer for å spille av musikk, holde kundene fornøyde eller rett og slett få brukt telefonen på lange arbeidsdager.

Merk: ekstra batterier selges separat.

Ytelse og lagringskapasitet
Smarttelefonen er utstyrt med en Samsung Exynos 9611 octa-core-prosessor med fire kjerner klokket til 2,3 GHz og fire kjerner klokket til 1,7 GHz. Videre har den 4 GB RAM, og alt i alt har den det som skal til for å levere topp ytelse i alle situasjoner. Internminnet på 64 GB gir deg godt med plass til alt av filer og innhold, og ved behov for økt lagringsplass, kan denne utvides med microSD-minnekort opptil 512 GB.

Operativsystem og jobbrelevante egenskaper
Galaxy XCover Pro leveres med det Google-utviklede operativsystemet Android 10 og Samsung sitt eget grensesnitt ved navn One UI 2.0. Dette splitter nye brukergrensesnittet har et rent og konsist design og hjelper deg med å fokusere på gjeldende oppgaver. For å gjøre telefonen mer relevant for bedrifter, leveres den med en datasikkerhetsplattform kalt Samsung Knox, og i tillegg er der to programmerbare knapper som kan brukes for å aktivere funksjoner slik som "push-to-talk", lommelykt og Microsoft Teams walkietalkie. I tilfelle du ønsker å gjennomføre kontaktfrie betalinger uten å måtte kjøpe en betalingsterminal, er Galaxy XCover Pro kompatibel med NFC-teknologi og mPOS (Mobile Point of Sale).

Andre egenskaper:
- 3,5 mm lydjack
- Fingeravtrykksleser for økt sikkerhet
- WiFi a/b/g/n (2,4 GHz) og WiFi-ac (5 GHz)
- WiFi Direct
- Dual SIM-kompatibel
- Bluetooth 5.0
- GPS, A-GPS lokasjonstjenester

Produktdetaljer
SM-G715FZKDE31
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger