Samsung Galaxy Tab S7 FE 12.4 SM-T733 64GB

12.4" WQXGA+ TFT (2560x1600), Qualcomm SM7225 4GB RAM, 64GB 8 MP AF + 5MP Selfie 10090 mAh battery 45W FastCharging

kr 5,290.00
Farge
  • Sølv
Beskrivelse

Samsung Galaxy Tab S7 FE WiFi 12,4"  

Reisevennlig
Med en vekt på kun 608 gram og tykkelse på 6 mm er dette nettbrettet lett å håndtere, og du vil knapt merke at du har det med deg.

Kraften fra åtte kjerner
På innsiden har nettbrettet en åttekjernet Snapdragon 778G-prosessor fra Qualcomm med en kraftig kjerne klokket til 2,4 GHz, tre kraftfulle kjerner klokket til 2,2 GHz og fire strømeffektive kjerner klokket til 1,9 GHz. Prosessoren støttes av 4 GB RAM.

Lagring
Nettbrettet har et innebygd flashminne på 64 GB, og ved behov for økt lagringsplass kan denne utvides ved hjelp av MicroSD-sporet med støtte for minnekort opptil 1 TB.

Skjerm
Den 12,4” store touchskjermen kommer med detaljert og skarp 2560x1600 WQXGA-oppløsning og adaptiv lysstyrke for høy lesbarhet, selv i dagslys. Den slanke skjermrammen lar deg få det meste ut av seeropplevelsen.

Kameraer
Bakkameraet har 8 MP-stillbildeoppløsning, autofokus for skarpe og detaljerte bilder og gjør opptak i Full HD 1080p-oppløsning med 30 bps. Kameraet i front har 5 MP-oppløsning og gjør det enkelt å gjennomføre videosamtaler.

Lyd
Stereohøyttalere med Dolby Atmos-lydforbedring vil gjøre det enda hyggeligere å lytte til dine favorittartister, filmer eller TV-serier.

Android 11
Nettbrettet kommer med stock Android 11 forhåndsinstallert. Blant annet tilbyr det systemomfattende mørkmodus, smarte replikker og funksjoner for digitalt velvære slik som fokusmodus. Det lar deg også ta bedre hånd om personvernet ditt med forbedrede muligheter for å tilpasse personvern og stedstjenester.

S-Pen
Den inkluderte S-Pen lar deg tegne raske skisser eller detaljerte illustrasjoner, kommentere dokumenter, ta notater under presentasjoner eller til og med lage musikk og omgjøre videoer til GIF-filer, med mer. Et enkelt klikk lar deg forvandle S-Pen til et viskelær, og den utmerkede trykksensitiviten vil gi deg en autentisk skriveopplevelse på lik linje med en ekte penn.

Også for de minste
Samsung Kids-modusen sikrer de minste et sikkert, gøy og utdannende miljø.

Tilkobling
- Dual band WiFi, Bluetooth 5.0
- Micro SD-minnekortspor
- USB-C 3.1 Gen2-port for lading og kablet forbindelse

Produktdetaljer
SM-T733NZKAEUE
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
3 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger