Samsung Galaxy Watch 4 40mm

40mm, sAMOLED, 1.2"(396x396), Wear OS, Gorilla Glass DX, BT 5.0, Wi-Fi, 247 mAh Batteri

kr 1,985.00
Farge
  • svart
Beskrivelse

Samsung Galaxy Watch4 er en dynamisk medfølger for en dynamisk livsstil. Utfordre vennene dine i en aktivitet dere velger, hold tellingen på poenger og vær tilkoblet via chat. Støtte for Google Pay gjør betalinger til en rask og enkel affære, mens funksjoner for helse og trening hjelper deg måle fremgangen i treningen din, samtidig som den holder kontroll på helsen din. Den krystallklare Super Amoled-skjermen er lett å se både inne og ute i dagslys. Det kompetente batteriet vil vare i en lang stund, og kan lades opp på så lite som to timer. Gi treningen ekstra futt med din favorittmusikk fra Spotify.

Design

Samsung Galaxy Watch4 komplimenterer ditt utsende med et stilrent og minimalistisk design, og holder armen din komfortabel med en lettvektig klokkereim.

Touchskjerm

Samsung Galaxy Watch4 har en 1,2-tommers Super AMOLED-touchskjerm med en oppløsning på 396 x396 piksler. Touchskjermen er dekket av et Gorilla Glass DX+ for maksimal beskyttelse og behagelig bruk.

Holdbarhet

Ikke bekymre deg for å skade smartklokken din. Takket være 5ATM-sertifiseringen tåler enheten nedsenking i vann opptil 50 meter under et trykk på 5 atm. Smartklokken er også støtsikker, etter MIL-STD-810G-sertifisering og IP68-sertifisering.

Treningsfunksjoner

Samsung Galaxy Watch 4 tilbyr et bredt utvalg funksjoner for aktive folk, inkludert flere typer treningsrutiner, søvn- og pulsmåling, automatisk treningsdeteksjon og en livsstilassistent. Funksjonene for søvn- og stressoversikt samt en avansert automatisk treningsmåler sikrer at du yter ditt beste mens du er også er godt uthvilt og frisk. Sett et Daily Activity-mål for å holde deg motivert og følg med på fremgangen din.

Tilkobling

For å holde kontakten mens du er på farten, støtter Samsung Galaxy Watch4 GPS-posisjonstjeneste, samt Bluetooth 5.0, WiFi og NFC for kontaktløse betalinger.

Exynos W920

Den tokjernede Exynos W920-prosessoren er bygget på en 5nm-prosess og genererer 20% bedre CPU-ytelse enn forgjengeren, så vel som hele 10 ganger bedre grafikkytelse.

Andre funksjoner:

- 1,5 GB RAM og 16 GB intern lagring

- 247 mAh-batteri

- Spotify offline lytting

- Kamerakontroller

- Mikrofon og høyttaler

- Akselerometer, gyrosensor, sensor for omgivelseslys, barometer, EKG, pulsmåler, kompass, BIA

- Wear OS

Inkludert i pakken:

- Samsung Galaxy Watch4 Classic

- Trådløs lader

Produktdetaljer
SM-R860NZKAEUD
Sist vist
6 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger