Samsung Galaxy Watch 4 44mm LTE

44mm, sAMOLED, 1.4"(450x450), 4G LTE, Wear OS, Gorilla Glass DX, BT 5.0, Wi-Fi, 361 mAh Batteri

kr 3,490.00
Farge
  • Grønn
  • svart
  • Sølv
Beskrivelse

Samsung Galaxy Watch4 er en dynamisk medfølger for en dynamisk livsstil. Utfordre vennene dine i en aktivitet dere velger, hold tellingen på poenger og vær tilkoblet via chat. Støtte for Google Pay gjør betalinger til en rask og enkel affære, mens funksjoner for helse og trening hjelper deg måle fremgangen i treningen din, samtidig som den holder kontroll på helsen din. Den krystallklare Super Amoled-skjermen er lett å se både inne og ute i dagslys. Det kompetente batteriet vil vare i en lang stund, og kan lades opp på så lite som to timer. Gi treningen ekstra futt med din favorittmusikk fra Spotify.

Design
Samsung Galaxy Watch4 komplimenterer ditt utsende med et stilrent og minimalistisk design, og holder armen din komfortabel med en lettvektig klokkereim.

Touchskjerm
Samsung Galaxy Watch4 har en 1,4-tommers Super AMOLED-touchskjerm med en oppløsning på 450 x 450 piksler. Touchskjermen er dekket av et Gorilla Glass DX+ for maksimal beskyttelse og behagelig bruk.

Holdbarhet
Ikke bekymre deg for å skade smartklokken din. Takket være 5ATM-sertifiseringen tåler enheten nedsenking i vann på opptil 50 meter under et trykk på 5 atm. Smartklokken er også støtsikker, etter MIL-STD-810G-sertifisering og IP68-sertifisering.

Treningsfunksjoner
Samsung Galaxy Watch 4 tilbyr et bredt utvalg funksjoner for aktive folk, inkludert flere typer treningsrutiner, søvn- og pulsmåling, automatisk treningsdeteksjon og en livsstilassistent. Funksjonene for søvn- og stressoversikt samt en avansert automatisk treningsmåler sikrer at du yter ditt beste mens du er også er godt uthvilt og frisk. Sett et Daily Activity-mål for å holde deg motivert og følg med på fremgangen din.

Tilkobling
For å holde kontakten mens du er på farten, støtter Samsung Galaxy Watch4 GPS-posisjonstjeneste, samt Bluetooth 5.0, WiFi og NFC for kontaktløse betalinger. I tillegg tilbyr smartklokken også LTE-tilkobling takket være eSIM-støtte. Det betyr at du alltid kan holde kontakten, selv uten smarttelefonen din.

Exynos W920
Den tokjernede Exynos W920-prosessoren er bygget på en 5nm-prosess og genererer 20% bedre CPU-ytelse enn forgjengeren, så vel som hele 10 ganger bedre grafikkytelse.

Andre funksjoner:
- 1,5 GB RAM og 16 GB intern lagring
- eSIM for LTE-tilkobling
- 361 mAh-batteri
- Spotify offline lytting
- Kamerakontroller
- Mikrofon og høyttaler
- Akselerometer, gyrosensor, sensor for omgivelseslys, barometer, EKG, pulsmåler, kompass, BIA
- Wear OS

Inkludert i pakken:
- Samsung Galaxy Watch4 Classic
- Trådløs lader

Produktdetaljer
SM-R875FZKAEUD
Sist vist
7 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger