Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 SM-X900 128GB

14,6" (2960x1848) 120Hz sAMOLED, Snapdragon 8 Gen 1 Octa-core, 8GB RAM, 128GB Flash, microSD, 13Mpixel + 6Mpixel UltraWide + Blitz (bak), 12Mpixel Wide + 12Mpixel UltraWide (front), Quad høyttalere, 3-veis mikrofon , S-penn, Wi-Fi 6, BT 5.2, Fingeravtrykk-i-skjerm, 11200mAh batteri, 45W Super Fast Charging 2.0

kr 10,990.00
Farge
  • svart
Beskrivelse

PRISEN VARER KUN FREM TIL TIRSDAG DEN 12.04.2022 OG BEGRENSET ANTALL TIL 100 STK

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra WiFi kommer med en  14,6" 120 Hz Super AMOLED-skjerm som overgår skjermstørrelsen til mange bærbare PC-er. Det doble 12 MP ultrabrede kameraoppsettet gir utrolige bilder for videosamtaler. Med det  batteri på 11 200 mAh vil enheten takle selv krevende apper, og støtten for 45 W-lading sørger for at du ikke venter lenge når strøm behøves. La kreativiteten slippes løs med S-Pen som lagres direkte i nettbrettet.

Reisevennlig
Med en vekt på kun 726 g og en tykkelse på kun 5,5 mm er nettbrettet behagelig å håndtere, og du vil knapt merke at den ligger i vesken eller sekken.

Super AMOLED-skjerm
Touchskjermen på 14,6 tommer har et Super AMOLED-panel som gir superb kontrast med dypt sortnivå og levende farger. AMOLED-panel er også meget strømeffektive, noe som gir redusert batteribelastning. Skjermen kommer med en superskarp oppløsning og en oppdateringsfrekvens på 120 Hz for jevne og behagelige bilder.

Prosessor
Nettbrettet kjører på en avansert Snapdragon 8 Gen 1-mobilplattform. Prosessoren kommer med én primærkjerne som kjører på 3 GHz, tre kjerner rettet mot ytelse som alle kan nå opptil 2,5 GHz og fire kjerner for effektivitet som kjører på opptil 1,8 GHz. Prosessoren ledsages av 8 GB RAM.

Klar for videokonferanser
Den ultrabrede doble kameramodulen i front på 12 MP gir enestående bilder for profesjonelle videosamtaler ved hjelp av tre retningsbestemte mikrofoner og en kraftig støyreduseringsfunksjon. Den doble bakre kameramodulen kommer med 13 + 6 MP-sensorer.

Batteri og lading
Nettbrettet kommer utstyrt med et batteri på 11 200 mAh som raskt kan lades via ultrarask hurtigladningsfunksjon.

Android 12
Den 12. utgaven kommer med et oppfrisket utseende med oppdaterte animasjoner for widgets, samt fargetemaer som skapes automatisk ut fra bakgrunnsbildet ditt. Ytelse og personvernsfunksjoner er også forbedret for en trygg og tilfredsstillende opplevelse

S-Pen
S-Pen er inkludert, den lar deg tegne raske skisser eller detaljerte illustrasjoner, lage kommentarer på dokumenter, ta notater under presentasjoner eller til og med komponere musikk, forandre videoer om til GIFs og mye mer. Ett enkelt klikk endrer S-Pen om til et viskelær, og den nøye utviklede trykksensoren gir en naturlig følelse akkurat som om du hadde brukt en vanlig penn.

Fingeravtrykksensor
Den optiske fingeravtrykksensoren er bygget direkte inn i skjermen og lar deg låse eller lås opp enheten med kun en berøring fra fingeren din.

Flere egenskaper
- 128 GB-lagring
- Micro SD-spor for minnekort
- Lynraskt WiFi-6E, Bluetooth 5.2
- Reverserbar USB-C-port for kablet dataoverføring, DisplayPort-videoutgang og hurtiglading

Inkludert i pakken
- Galaxy Tab S8 Ultra
- S-Pen
- USB-C-kabel

Produktdetaljer
SM-X900NZAAEUB
Sist vist
5 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger