Samsung Galaxy Z Flip 3 SM-F711B 5G 8GB RAM 256GB

6.7" AMOLED (2640 x 1080) 120 Hz, 5G, Snapdragon 888 Octa-core, 8 GB RAM, 256 GB 12 Mpixel f/1.8 + 12 Mpixel Ultrawide f/2.2 + 10 Mpixel Wide f/2., 3300 mAh Battery, FastCharging

kr 8,690.00
Farge
  • Cream
  • Grønn
  • svart
  • Lavender
Beskrivelse

Samsung Galaxy Z Flip 3    Når den er lukket, er den nesten helt firkantet og er enkel å ha i lommen. Når den åpnes synliggjør den sin vakre, brettbare touchskjerm på 6,7 tommer. Den brettbare mekanismen gjør det enkelt å se videoer eller ha videosamtaler, du kan nå også holde på med flere oppgaver samtidig på hovedskjermen takket være multivindusfunksjonen. En Snapdragon 888-prosessor og 8 GB RAM gjør denne telefonen klar for enhver oppgave.

Skjermer
På utsiden av Samsung Galaxy Z Flip 3 telefonen finner du en skjerm på 1,9 tommer som enkelt lar deg sjekke notifikasjoner og tid, denne skjermen fungerer også som en praktisk søker når du tar selfier. Men den største overraskelsen venter på innsiden. Når du åpner telefonen opp vil du bli møtt av en romslig Dynamic AMOLED brettbar touchskjerm på 6,7 tommer dekket av et supertynt og slitesterkt lag med glass.

Kameraer
Til tross for det slanke designet, har Samsung greid å få plass til et 12+12 MP dobbeltkamera med brede og ultrabrede sensorer. På innsiden har telefonen et 10 MP kamera som er perfekt for videosamtaler eller til å ta selfier. Ta dine selfier til det neste nivået med en avansert AI som automatisk merker bakgrunnen din, og velger de perfekte innstillingene uten behov for filtre. Om det ikke skulle være nok kan du bruke Flex Mode for å sette telefonen din ned og ta dine selfier handsfree, eller ta utrolige bilder med en stabilitet som er tilnærmet tripods.

Brettbar
Den brettbare mekanismen åpner nye dører for hvordan du vil bruke din Samsung Galaxy Z Flip 3. Den kan holdes åpen i posisjoner mellom 70 og 110 grader, noe som er praktisk for å se videoer eller ha videosamtaler.

Android 11
Galaxy Z Flip 3 leveres med det Google-utviklede operativsystemet Android 11 og utfylles av brukergrensesnittet Samsung One UI 2.0. Dette grensesnittet gir deg et rent og konsist design som er laget for å hjelpe deg å fokusere på gjeldende oppgaver. Denne enheten støtter også en hending app-kontinuitet og muligheter for å ha flere vinduer åpne samtidig. Du kan nå multitaske ved å surfe online, sende meldinger til vennene dine og ha en videosamtale, alt på samme tid via hovedskjermen. Hvis du sjekker en varsling på den utvendige skjermen og deretter åpner smarttelefonen, kan du få den samme varslingen vist i et større format helt uten forsinkelser (denne funksjonen fungerer muligens ikke med tredjeparts-apper).

Ytelse og lagring
På innsiden av telefonen ligger det en moderne Qualcomm Snapdragon 888 Plus åttekjernet prosessor med en kraftig ytelse, AI-egenskaper og høy energieffektivitet. Dette kombineres med 8GB RAM slik at denne telefonen er klar for enhver utfordring, uansett hvor krevende den er. Dataen din lagres via et internminne på 256GB.

Batteri og lading
Galaxy Z Flip 3 er utstyrt med et unikt 3300 mAh dobbelbatteri og støtter kablet hurtiglading via USB-C. Om du ønsker å gå uten ledninger, støtter telefonen trådløs oppladning. Du kan også bruke Wireless BatteryShare for å gjøre telefonen om til en trådløs lader for andre kompatible enheter.

Andre egenskaper:
- Dolby Atmos
- Sound by AKG
- Fingeravtrykkleser på siden av telefonen
- IPX8-vannresistens
- Enkel SIM + e-SIM

Produktdetaljer
SM-F711BZKFEUB
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger