Samsung QLED QE65QN85A 65" 4K Ultra HD (3840x2160) LCD Smart TV

65" 4K Neo QLED-TV med tynne rammer  3840X2160  LCD SMART TV 

kr 16,990.00
BeskrivelseSamsung QLED QE65QN85A 65" 4K Ultra HD
(3840x2160) LCD Smart TV  gir deg  ultraskarp kontrast og en presis fargegjengivelse som sikrerlike imponerende bilder enten du ser film på kveldstid eller midt på dagen når sola skinner inn stuevinduet. Med Quantum Dot-teknologi, kraftig AI-prosessor med 4K-oppskalering og Quantum HDR, vil alt innhold føles mer levende. Den kraftige lyden utfyller seeropplevelsen, og med operativsystemet Tizen får du full tilgang til streaming på nett, samt tusenvis av apper. Motion Xcelerator Turbo Plus gjør at TV-en også er perfekt for gaming.
Quantum Matrix Technology
Opplev imponerende intensitet med superfokuserte lys og episk sortnivå med Samsungs Quantum Mini LED-dioder som sikrer utmerket bildepresisjon. Denne innovative teknologien samarbeider med den kraftige AI-prosessoren for å gi deg enestående 4K-kvalitet.

Samsung Neo Quantum Processor 4KDenne AI-drevne prosessoren bruker Deep Learning-algoritmer som automatisk kan tilpasse lysstyrken, kontrastskarphet og oppskalere oppløsningen til ethvert innhold til 4K-kvalitet, noe som vil gi deg den perfekte seeroppløsning uansett kilde.

4K Ultra HD-oppløsning og 100 % fargevolum

Med 4K Ultra HD-oppløsning kan du stige inn i en helt ny verden av seeropplevelser. Kos deg med fire ganger flere piksler (3840 x 2160) enn det du får med Full HD TV-er (1920 x 1080), og opplev det ypperste av bevegelsesskarphet, kontrastnivå og bildegjengivelse. 100 % fargevolum i kombinasjon med kvanteprikker lyser opp skjermen med nesten hvilken som helst farge.


Quantum HDRQuantum HDR-teknologi (High Dynamic Range) gir intelligent tunede farger som omfatter de lyseste og de mørkeste farger for unik realisme uansett type scene.

Object Tracking Sound
TV-en er utstyrt med seks integrerte høyttalere og lydteknologi som kalles Object Tracking Sound. Med det får du tredimensjonal surroundlyd for å gi deg en autentisk og realistisk lydopplevelse. I tillegg vil adaptiv AI Sound tilpasse lyden til omgivelsene og automatisk justere volumnivået til støynivået rundt deg.

Tizen
Opplev smart-TV med operativsystemet Tizen og ha all underholdningen samlet på en plass. Tizen er designet for å gi deg enkel tilgang til favorittinnholdet ditt med en gang du slår på din Samsung smart-TV. Se favorittfilmene og seriene dine, følg med på sosiale medier eller last ned og bli kjent med nye og spennende apper.

Adaptive Picture
Få et optimalt bilde på dag- og kveldstid med Adaptive Picture som automatisk tilpasser kontrast og lysstyrke til mengden lys i rommet.

Imponerende gamingytelse
Oppgrader gamingopplevelsen med Motion Xceleration Turbo+, ultrahøy 120 Hz oppdateringsfrekvens og svært lav inngangsforsinkelse for Imponerende gamingytelse-kvalitet. AMD FreeSync Premium Pro reduserer skjermriving og forsinkelser, og superskarp HDR sørger for realistiske farger. Velg mellom 21:9 og 32:9 bildeforhold med Super Ultrawide GameView for å virkelig fordype deg i spillet.Andre egenskaper:
- Ambient Mode+
- Bred innsynsvinkel og teknologi som motvirker gjenskinn
- Samsung Q-Symphony for synkronisert lyd mellom TV-høyttalerne og kompatible Samsung-lydplanker
- Samsung Multi View - se TV og mobilinnhold samtidig på delt skjerm
- Tap View for skjermspeiling
- SmartThings App-støtte
- Universell guide

Produktdetaljer
QE65QN85A
Sist vist
11 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger