LG OLED65B1 65" 4K Ultra HD (3840x2160) OLED (AMOLED) Smart TV

LG OLED65B - 65" Diagonalklasse OLED TV - Smart TV - webOS, ThinQ AI - 4K UHD (2160p) 3840 x 2160 - HDR

kr 14,890.00
Beskrivelse

LG 65" B1 4K OLED TV med selvlysende OLED-teknologi tilbyr unik bildekvalitet. Opplev perfekt fargegjengivelse, perfekt sortnivå og uendelig kontrast. Hver piksel kontrolleres individuelt og genererer sitt eget lys, noe som gir et mer detaljert og presist bilde enn selv de beste LCD-skjermer.OLED
OLED (Organic Light Emitting Diodes) er en teknologi som bruker organiske halvledere for at man kan utvikle slanke lysutstrålende paneler. Når apparatet kobles på strøm, vil et kraftig lys bli utstrålt. Fordi OLED-panel utstråler lys, kreves det ikke bakbelysning. Som resultat får man en slankere og mer fleksibel skjerm som trekker mindre strøm enn LCD-paneler (som krever hvit bakbelysning).

α7 Gen4 Intelligent Processor 4K
Denne innovative AI-prosessoren med dyplæringsalgoritmer analyserer og optimaliserer bilde og lyd, slik at alt du ser på blir spektakulært. Den vil automatisk oppskalere og forbedre pikselpresisjon i ethvert innhold på skjermen til 4K-oppløsning. Den støtter også ulike HDR-formater slik som Dolby Vision IQ, HDR10 Pro og HLG.

Filmmaker Mode
Få en hjemmekinoopplevelse med Filmmaker Mode som automatisk justerer bildet og innstillinger for prosessoren for å gi en ekthet som leverer filmskaperens visjon på din TV.

4K Cinema HDR
Cinema HDR-teknologi med Dolby Vision AI vil si at TV-en støtter flere HDR-formater slik som HDR10, Dolby Vision, Technicolor og HLG, noe som resulterer i over en milliard rike farger, uavhengig av om du ser Blu-ray eller strømmer media. HDR-effekten vil også forbedre kontrast og fargegjengivelse og oppskalerer eksisterende innhold slik at bildet fremstår så livaktig at det vil virke som det kommer ut av skjermen.

Dolby bilde og lyd
Få en hjemmekinoopplevelse med Dolby Vision IQ og Dolby Atmos. Dolby Vision IQ leverer livaktige farger som bringer innholdet til live. Dolby Atmos lager en tredimensjonal lyd som vil skape en følelse av at lyden beveger seg rundt deg og plasserer deg i midten av handlingen.

Smart TV med webOSOpplev TV-underholdning på en ny og revolusjonerende måte. Smart-TV basert på webOS er enkelt og intuitivt, og gir deg alle favorittene dine, som TV, film, sport og musikk på ett sted. Uavhengig av hva du ønsker å se, finne, starte eller spille, vil webOS enkelt kunne gi deg det. Den effektive og brukervennlige Smart TV-en er designet med deg i tankene.

ThinQ AI
LG bruker kunstig intelligens for å la deg koble til smarthjemapparater, for en virkelig moderne husholdning. ThinQ AI tilfører en ny dimensjon til smarthjemmet ditt gjennom smart IoT (Internet of Things) tilkoblinger, Deep Learning bilde- og lydprosessering, samt en rekke andre funksjoner. De integrerte stemmeassistentene, slik som Google Assistant og Alexa lar deg styre TV-en din, samt mange andre apparater i hjemmet, ved bruk av stemmen.

OLED Gaming
B1-serien er den ideelle løsning for gaming på storskjerm, da LG samarbeider med NVIDIA og AMD for å gjøre denne TV-en G-SYNC og AMD FreeSync Premium-sertifisert. Opplev HDR-grafikk med pikselperfekt 4K-kvalitet, mindre forsinkelser, høye oppdateringsftrekvenser og jevne, responsive spillopplevelser.

Magic Remote
Styr TV-en og Smart TV-grensesnittet på en mer intuitiv måte. Den redesignede, ergonomiske Magic Remote med innebygd stemmestyring lar deg styre TV-en ved bruk av enkle håndbevegelser. Fjernkontrollen er utstyrt med et skrollehjul, slik at du enkelt kan skrolle på nettsider. Magic Remote kan enkelt brukes til andre enheter i tillegg.

Produktdetaljer
OLED65B113A
Sist vist
11 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger