Samsung The Frame QE50LS03A 50" 4K Ultra HD (3840x2160) LCD Smart TV

Samsung 50" The Frame 4K UHD QLED smart-TV med en fantastisk, justerbar lyd, presise livaktige farger, Quantum HDR 4K, samt ingen distraherende kabler, er en moderne TV, men også et kunstverk

kr 8,690.00
Beskrivelse
Samsung 50" The Frame 4K UHD QLED smart-TV
 gir deg det beste fra to verdener: Eksklusiv 4K UHD smart-TV-teknologi med en kraftfull prosessor, Quantum Dot-teknologi og AI-funksjoner for en perfekt seeropplevelse på den ene siden, og på den andre siden, et unikt design med et utvalg av kunst som forvandler TV-en til et kunstverk når den er avslått. Takket være operativsystemet Tizen, Art Mode, et justerbart design, samt en ledning som ikke forstyrrer designet, er The Frame like mye kunst som den er TV.

QLED-teknologi
Samsung kommer med en skjermteknologi som vil utkonkurrere alt du har sett på skjermer tidligere. QLED-skjermer (Quantum dot LED) pakker et Quantum Dot-lag inn i en ny type metallegering. Laget består av nanokrystaller som gløder i individuelle farger, noe som resulterer i en mer presis fargegjengivelse og fargeskarphet som vil slå pusten ut av deg. QLED-teknologi påvirker også innsynsvinkelen, og gjør det mulig å se dine favorittprogrammer fra enda flere vinkler.

Dual LED-teknologi
Se innhold slik skaperne mener at det skal ses, med Dual LED-teknologi som justerer fargetonen og drar deg dypere inn i handlingen for en bedre seeropplevelse.4K Ultra HD-oppløsning og 100% fargevolum
4K Ultra HD-oppløsning åpner opp for helt nye seeropplevelser. Kos deg med fire ganger flere piksler (3840 x 2160) enn det du får med Full HD TV-er (1920 x 1080), og opplev det ypperste av skarphet i bevegelser, kontrastnivå og nøyaktig fargegjengivelse. 100 % fargevolum i kombinasjon med kvanteprikker lyser opp skjermen med nesten hvilken som helst farge.

Quantum Processor 4KQuantum Processor 4K oppskalerer bildekvaliteten til 4K og gir deg detaljerte bilder, raffinerte farger og god kontrast. Prosessoren benytter spesiell teknologi for å analysere og oppskalere til 4K-oppløsning, noe som sikrer høy bildekvalitet uavhengig av bildekilde.

Tizen
Opplev smart-TV med operativsystemet Tizen og ha all underholdningen samlet på en plass. Tizen er designet for å gi deg enkel tilgang til favorittinnholdet ditt med en gang du slår på din Samsung smart-TV. Se favorittfilmene og seriene dine, følg med på sosiale medier eller last ned og bli kjent med nye og spennende apper.

Art Mode
Skjermen omgjøres til et kunstverk når du er ferdig med å se på TV. Den kan stilles inn til å vise familiebilder, landskapsbilder eller kjente kunstverk du ellers bare finner i kunstgalleri.

Adaptive Picture-teknologi
Alltid få det perfekte bildet med Adaptive Picture-teknologi som automatisk justerer innstillingene for kontrast og lysstyrke etter mengden lys i rommet. På den måten vil bildet se like flott ut uavhengig av om det er natt eller dag.

One Invisible-tilkobling
For å koble Samsung The Frame til One Connect-boksen, brukes det én 5-meters optisk kabel. Løsningen er praktisk, og som et resultat blir det mindre rot med kabler. Alt i alt får du et rent og moderne utseende hvor kabelen er tilnærmet usynlig.

Slim Fit-veggfeste
Posisjoner TV-en så nær veggen at den nærmest rører den, noe som gir deg følelsen av at den er et innrammet bilde på veggen. Festet lar deg også vippe The Frame, noe som gjør den enda mer komfortabel å se på.

Ramme til The Frame
Sikre at din Samsung The Frame TV passer perfekt inn i stuen og velg mellom ulike fargevarianter på vår hjemmeside (selges separat).

Andre egenskaper:
- Flere stemmeassistenter (ikke alle funksjoner er tilgjengelige på lokale språk)
- Samsung Multi View for delt skjerm
- Smart Home med SmartThings
- Søk etter og oppdag innhold med Universal Guide

Produktdetaljer
QE50LS03A
Sist vist
11 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger