Samsung The Frame QE55LS03A 55" 4K Ultra HD (3840x2160) LCD Smart TV

The Frame QLED 4K 2021 smart-TV fra Samsung med et innovativt design med en utbyttbar, tynn ramme perfekt for en stilren look.

kr 9,790.00
Beskrivelse 
Samsung 55" Q60A 4K UHD QLED smart-TV kommer i et sort AirSlim-design som ser fremragende ut fra alle vinkler. Du kan se alle typer innhold i skarpe detaljer og rike, detaljerte farger som vil skinne gjennom selv i de mest lyssterke scener. Object Tracking Sound Lite-teknologi gir en rik 3D-lyd som komplimenterer seeropplevelsen. Strøm innhold på nettet med Tizen Smart OS, eller skru på spillet for en ekstraordinær spillopplevelse.

QLED-teknologi
Samsung har utviklet en skjermteknologi som gir bildekvalitet du knapt har sett maken til. QLED (Quantum dot LED)-skjermen pakker inn et lag "Quantum dots", eller kvanteprikker, i en ny type metallegering. Laget består av små nanokrystaller, og hver enkelt av dem gjengir sin egen farge, noe som fører til mer presis fargegjengivelse og en fargeskarphet som vil ta pusten fra deg. QLED-teknologien påvirker også innsynsvinkelen slik at du nå kan se favorittprogrammet ditt fra enda flere vinkler.Dual LED-teknologi
Se innholdet slik det er ment å bli sett av produsentene med Dual LED-teknologi som justerer fargetonen, noe som vil dra deg dypere inn i handlingen for en mer givende seeropplevelse.

4K Ultra HD-oppløsning og 100 % fargevolum
4K Ultra HD-oppløsning åpner opp for helt nye seeropplevelser. Kos deg med fire ganger flere piksler (3840 x 2160) enn det du får med Full HD TV-er (1920 x 1080), og opplev det ypperste av bevegelsesskarphet, kontrastnivå og bildegjengivelse. 100 % fargevolum i kombinasjon med kvanteprikker lyser opp skjermen med nesten hvilken som helst farge.

Quantum Processor Lite 4KSamsungs kraftige Quantum Processor Lite 4K oppskalerer innhold til 4K-kvalitet og sikrer detaljerte bilder, raffinerte farger og god kontrast. Prosessoren analyserer og oppskalerer til 4K-oppløsning, noe som sikrer høy bildekvalitet uavhengig av bildekilde.

Quantum HDR driftet av HDR10+
Quantum HDR-teknologien (High Dynamic Range) driftes av HDR10+ og gjør mørke områder av bildet mørkere, samtidig som lyse områder vil se lysere ut. Resultatet? Et mer realistisk bilde med flere farger, graderinger og nyanser som gjør at TV-opplevelsen føles mer ekte.

Object Tracking Sound Lite-teknologi
Object Tracking Sound Lite-teknologi benytter TV-ens høyttalere på bunnen kombinert med AI for å simulere overheadlyd, noe som resulterer i virtuell 3D-lyd som følger skjermhandlingen og får deg til å føle at du er midt i handlingen.

Tizen
Opplev smart-TV med operativsystemet Tizen og ha all underholdningen samlet på én plass. Tizen er designet for å gi deg enkel tilgang til favorittinnholdet ditt med en gang du slår på din Samsung smart-TV. Se favorittfilmene og seriene dine, følg med på sosiale medier eller last ned og bli kjent med nye og spennende apper.

God spillopplevelse
Oppgrader din gaming og få en jevn spillopplevelse uten uskarpe bilder med Motion Xceleration-teknologi som optimaliserer flyten i hvert bilde, i sanntid. Auto Low Latency-modus gir deg en jevn spillopplevelse med skarpe bilder. Du kan også bytte mellom 21:9 og 32:9 skjermforhold med Super Ultrawide GameView for å virkelig fordype deg i spillet.

Produktserie
Dette produktet er en del av en produktserie som består av Q60A, Q65A og Q68A. Q65A- og Q68A-modellene skiller seg fra Q60A da de kommer i en annen farge (Titangrå) og har en mer avansert Micro Dimming-teknologi (Ultimate UHD Dimming). Q65A og Q68A har de samme tekniske spesifikasjonene.

Andre egenskaper:
- Samsung Q-Symphony for å synkronisere lyden med Samsung lydplanke
- Samsung Multi View for delt skjerm
- Justerbar høyde på stativet
- Stemmeassistenter

Produktdetaljer
8806092050563
Sist vist
11 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger