Samsung QLED QE65Q77A 65" 4K Ultra HD (3840x2160) LCD Smart TV

Milliarder av farger med Samsung 65 "Q77A 4K UHD QLED smart-TV med Quantum Dot-teknologi som gir et bredere utvalg av farger til alt du ser på, komplimentert med fantastisk lyd og et elegant AirSlim-design.

kr 11,990.00
Farge
  • svart
Beskrivelse

Opplev livaktige farger som bringer deg nærmere handlingen på skjermen, med Samsung 65" Q77A 4K UHD QLED .

Denne elegante TV-en med AirSlim-design kommer med Quantum HDR og Wide Viewing Angle, og leverer et utrolig fargespekter som tilpasser seg innholdet og dine omgivelser. Med Ambient Mode+ ser den fantastisk ut selv når den er skrudd på. Den kraftfulle lyden komplimenterer seeropplevelsen, og Tizen smart OS gir deg full tilgang til nettbasert strømming, samt tusenvis av apper.QLED-teknologi
Samsung har utviklet en skjermteknologi som gir bildekvalitet du knapt har sett maken til. QLED (Quantum dot LED)-skjermen pakker inn et lag "Quantum dots", eller kvanteprikker, i en ny type metallegering. Laget består av små nanokrystaller, og hver enkelt av dem gjengir sin egen farge, noe som fører til mer presis fargegjengivelse og en fargeskarphet som vil ta pusten fra deg. QLED-teknologien påvirker også innsynsvinkelen slik at du nå kan se favorittprogrammet ditt fra enda flere vinkler.

Dual LED-teknologi
Dual LED-teknologi justerer fargetonen for et bedre bilde og mer fengende TV-opplevelser.

4K Ultra HD-oppløsning og 100% fargevolum4K Ultra HD-oppløsning åpner opp for helt nye seeropplevelser. Kos deg med fire ganger flere piksler (3840 x 2160) enn det du får med Full HD TV-er (1920 x 1080), og opplev det ypperste av bevegelsesskarphet, kontrastnivå og presis fargegjengivelse. 100 % fargevolum i kombinasjon med kvanteprikker lyser opp skjermen med milliarder av fargenyanser.

Quantum Processor 4KQuantum Processor 4K oppskalerer bildekvaliteten til 4K og gir deg detaljerte bilder, raffinerte farger og god kontrast. Prosessoren benytter spesiell teknologi for å analysere og oppskalere til 4K-oppløsning, noe som sikrer høy bildekvalitet uavhengig av bildekilde.

Quantum HDR driftet av HDR10+
Quantum HDR-teknologien (High Dynamic Range) driftes av HDR10+ og gjør mørke områder av bildet mørkere, samtidig som lyse områder vil se lysere ut. Resultatet? Et mer realistisk bilde med flere farger, graderinger og nyanser som gjør at TV-opplevelsen føles mer ekte.

Adaptive Picture
Alltid få det beste bildet med Adaptive Picture-funksjonen som automatisk tilpasser innstillingene for kontrast og lysstyrke etter mengden lys i rommet, slik at bildet blir like flott enten det er dag eller natt.

Tizen
Opplev smart-TV med operativsystemet Tizen og ha all underholdningen samlet på én plass. Tizen er designet for å gi deg enkel tilgang til favorittinnholdet ditt med en gang du slår på din Samsung smart-TV. Se favorittfilmene og seriene dine, følg med på sosiale medier eller last ned og bli kjent med nye og spennende apper.

God spillopplevelse
Oppgrader din spillopplevelse med Motion Xceleration Turbo+ teknologi som kommer med en ultrahøy oppdateringsfrekvens på 120 Hz, samt ekstra lav inngangsforsinkelse for en slående 4K presisjon på storskjermen. AMD FreeSync Premium Pro reduserer skjermrivning og hakking, og sylskarp HDR gir realistiske farger. Du kan også bytte mellom 21:9 og 32:9 skjermforhold med Super Ultrawide GameView for å virkelig fordype deg i spillet.

Produktserie
Dette produktet er en del av en produktserie som består av Q70A, Q75A og Q77A. Q75A- og Q77A-modellene skiller seg fra Q70A da de kommer i en annen farge (Titangrå) og har en mer avansert Micro Dimming-teknologi (Ultimate UHD Dimming). Q75A og Q77A har de samme tekniske spesifikasjonene.Andre egenskaper:
- Samsung Q-Symphony for å synkronisere lyden med Samsung lydplanke
- Samsung Multi View for delt skjerm

Produktdetaljer
8806092092242
Sist vist
11 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger